TILBAGE

Wibrandtsvej 93, København S

7 rum

185 m2

8.995.000

STOR FAMILIE VILLA

Ja, vi har snydt og malet huset sort på billedet - så I kan blive inspireret udi jeres eget farvevalg på denne skønne villa. ;-)

Nu kan I flytte ind i denne skønne villa, der imponerer med sine mange kvadratmeter og gode beliggenhed nær Skolen ved Sundet. Villaen står på papiret som opført i 1926, men fik den helt store ombygning inklusiv sin 1. sal i 2002. Hertil kan i lægge helt ny indretning af 1 sal samt udvidelse med entre i år 2014/2016, så villaen i dag fremstår fuldstændig indflytningsklar og med en gennemtænkt planløsning, der giver jer optimalt udbytte af samtlige 185 kvadratmeter. Huset passer med sine 2 badeværelser, 4 værelser samt åbne planløsning i stueplan, perfekt til den moderne og pladskrævende familie.

Parker bilen i den fine brede indkørsel og gå ind i forhaven via den store låge, der sammen med resten af raftehegnet holder haven lukket og ugenert. Overdækket indgangsparti. Fra entréen er der adgang til et stort, åbent opholdsmiljø, hvor spisestue, opholdsstue og køkken er så godt som samlet i et og hvor I om sommeren kan slå terrassedørene op, så den sydvendte terrasse kan indgå som en integreret del af boligen. Stueetagen byder desuden på et dejligt badeværelse samt et super funktionelt bryggers. Den lette og stilrene trappe fører jer til første sal, hvor endnu et flot men også rigtigt stort badeværelse befinder sig. Etagen er desuden indrettet med 4 gode soveværelser samt et walk in closet.

Her bor I i et af Amagers mest attraktive villakvarterer, hvor I kan nyde roen i den moderne indrettede have, og samtidig er I bare få hundrede meter fra blandt andet Amager Strands eller Kastrup søbads pulserende liv med badestrand, sportsaktiviteter og cafémiljøer. Metroen (5 øren St) er få minutters gang fra adressen og tager jer til Indre by eller lufthavnen på få minutter, og har i børn vil I sætte pris på, at daginstitutionerne ligger i nærområdet (f.eks blot med en kort cykeltur til Skolen ved Sundet, der er en af områdets mest populære skoler). Endnu flere shopping og indkøbsmuligheder finder I selvfølgelig på Amagerbrogade. Alt i alt en stor familie villa, klar til jeres næste livsfase. Mulighed for hurtig overtagelse. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Phillip Pedersen

Filialchef, Salg & Vurdering

Direkte: 8844 6035   |   Mobil: 2311 8384
pp@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.