TILBAGE

Amager Strandvej 232, København S

5 rum

177 m2

12.750.000

DIREKTE TIL AMAGER STRAND

Så er det bare med at slå til nu, med denne villa i 1.række til vandet. Vi har givet denne skønne ejendom et synligt løft, så den nu står klar til dig/jer og jeres drømme. Boligen henvender sig både til dem der søger en bolig der skal ses og beundres, men også til børnefamilien hvis børns skolegang skal foregå på Skolen ved sundet, og hvor en mindre grund og mindre vedligeholdelse prioriteres. Sælger overtog ejendommen i 2008 og har derefter løbende total renoveret boligen, og blandt andet fået installeret blødgøringsanlæg.

Haven byder på eksotiske fornemmelser med 2 smukke palmer og et skønt terrasse område med jacuzzi. Yndlings materialerne er sten og glas, men dette kan nemt blødes op med dine egne ønsker til et grønt indspark. Automatisk port til indkørslen er med til at give jer den rette velkommen hjem til din unikke bolig stemning. Glæd dig til oplevelsen.

Her mangler faktisk ikke noget, men skulle du alligevel have nogle spændende ideer, så vil din arkitekt takke dig for den unikke beliggenhed, der giver en synlighed de fleste vil misunde. Rigtig fine rapporter: tilstandsrapport samt energimærke og el-eftersyn. Solcelle anlæg på taget, der i gennemsnit producere mere el end der forbruges. Ejendommen har desuden en fin krybekælder under ca 60 procent af grundplan, der kan benyttes til julepynt, vinkælder og anden opbevaring. Vi forestiller os at den kendte elevator vinkælder med glas top nemt kan installeres her. Lad dig inspirere: https://vinorage.dk/ . Bemærk at der i annonce materialet benyttes et facade-forslag hvor huset fremgår med sort facade. Kombinationen af husets enestående beliggenhed og dine ideer,,,, vi glæder os til at nyde resultatet.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Phillip Pedersen

Filialchef, Salg & Vurdering

Direkte: 8844 6035   |   Mobil: 2311 8384
pp@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.