TILBAGE

Heden 19, Spøttrup

10 rum

530 m2

3.500.000

EN EJENDOM UD OVER DET SÆDVANLIGE

I naturskønne og fredfyldte omgivelser ved Spøttrup møder I denne vidunderlige ejendom, der er ud over det sædvanlige. Den fredede ejendom bygger på en helt særlig historie, og så får I naturen og vandet lige uden for døren. Grib chancen og få alverdens plads og muligheder for at udleve jeres drøm, hvad end den er.

Ejendommen rummer et stuehus på 530 m2 i halvandet plan, flere udhusbygninger, en staldbygning, der er anvendt som snedkerværksted, et beeshus, der er indrettet med bordebænkesæt samt et maskinhus. Hertil hører knap 3,5 hektar jord. Studehandler Niels Breinholt opførte tilbage i 1870 ejendommen i kampesten, der blev gravet op af jorden.

Når I træder inden døre, vil I mærke stemningen allerede fra første rum. Overalt er der nemlig historiske snedkerdetaljer, rustikke gulve, dejligt lysindfald fra de mange vinduer og skønne farver. I alt får I ti værelser og fem stuer, ligesom der er et stort køkken, en havestue og to indgange. Endelig har I to badeværelser, et bryggers og et stort brænderum. I har derfor et væld af muligheder for at indrette og udleve jeres behov.

De store engarealer udenfor gav i sin tid græsning og høslet til studene, men i dag er de blot med til at danne de smukke omgivelser, ejendommen er omkranset af. Nyd de varme dage på græsplænen under den 90 år gamle blodbøg. Her kan I høre vinden rasle i træernes blade, mens I nyder frokosten i det fri. En stund man kun tør drømme om.

I Rødding, der ligger knap seks kilometer væk, har I skole, idrætsfaciliteter, daginstitution og indkøb, ligesom byen byder på et rigt foreningsliv og kulturelle oplevelser.

Året igennem og døgnet rundt vil I glæde jer over, at I flyttede ind netop her, i denne pragtfulde ejendom på Heden 19, der simpelthen skal opleves

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
cl@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.