TILBAGE

Ørumvej 60, Daugård

11 rum

591 m2

4.998.000

STOR MODERNE EJENDOM MED EN HELT FANTASTISK GRUND NÆR DAUGÅRD

Denne indbydende villa har mange forcer, og med nøgleord som tre badeværelser, højt til loftet og naturskønne omgivelser får I fortrinlige rammer nær Daugård. I kan glæde jer til en spændende bolig med mange muligheder, hvad end I drømmer om generationsbolig, liberalt erhverv eller hestehold.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af en flot lofthøjde og velplacerede glaspartier, der giver udgang til terrassen og sikrer et skønt lysindfald, mens den finske masseovn bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret.

Svane-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og bordplader i massiv eg. Her er god opbevaringsplads og en smuk køkkenø, der samler familien om madlavning og samvær. Videre er der tre værelser, et badeværelse og et rum - ideelt til hjemmebiograf. Den åbne førstesal rummer en stor repos med udgang til altanen og badeværelset, som er særligt lækkert med badekar, bruseniche og Corian-bordplade med dobbelthåndvask.

I forbindelse med huset er der en separat lejlighed, som rummer køkken, bryggers og badeværelse, der har gulvvarme ligesom de to andre badeværelser. Her er også en førstesal med tre værelser og en andensal med et opbevaringsrum.

Udenfor kan I se frem til en idyllisk grund med en anseelig terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel. Som prikken over iet er der en stor, isoleret dobbelthal.

Beliggenheden er et kapitel for sig selv, for her er en helt særlig atmosfære af idyl og harmoni, som flankeres smukt af frodige buske og høje træer, der skaber en dejlig, grøn kulisse. Den naturskønne beliggenhed understreges yderligere af en betagende udsigt til skov og marker, ligesom grunden ligger ned til Rohden Å med mulighed for at fiske. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Horsens og Vejle kan klares på omtrent 20 minutter.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.