TILBAGE

Strandvangsvej 79, Skæring Strand, Egå

2 rum

124 m2

10.000.000

UNIK ARKITEKTTEGNET VILLA PÅ 237 ETAGE M2 MED HAVUDSIGT

Træd med indenfor i denne helt igennem indbydende villa, som ikke alene forsyner jer med et flot æstetisk udtryk, I får tillige nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og en formidabel havudsigt fra hjemmets køkken-alrum. Hertil kommer mange kvadratmeter på den solrige tagtræterasse og i den tilhørende, lukkede have.

Når I ankommer til Strandvangsvej 79, bliver I mødt af en pragtfuld, skrånende arkitektur, hvor Baks Arkitekter står bag. Facaden fremstår ligeledes nydelig i vedligeholdsfri støbt beton og kobber. Boligen på 237 etage m2 og er opført i 2019 og er perfekt til den pladskrævende familie eller parret, der drømmer om en kvalitetsbevidst tilværelse.

Indenfor møder I en spændende planløsning, som fordeler sig på forskudte niveauer og etager. I får store, luftige opholdsrum med imponerende lysindfald fra de talrige, vældige vinduer, som er et gennemgående kendetegn ved ejendommen. Oplev den behagelige stemning i selskab med venner og familie, mens I beriges af det betagende interiør og færdes på pæne trægulve. Alle materialer emmer af kvalitet, hvortil køkkenet og bryggerset sågar er snedkerlavet med fingertappede skuffer i eg.

Boligen tilbyder ydermere et separat badeværelse og toilet, ligesom I også finder et tilstødende soveværelse. Fortsæt ned i den høje kælder, der har en særdeles høj standard, hvor endnu et badeværelse leverer et kønt, moderne udtryk. Som bonus er der fire disponible rum, der forærer jer mange anvendelsesmuligheder.

Træk ud på jeres eksklusive tagterrasse, hvorfra I får en førstesklasses udsigt til havet. Lad sommerens solrige timer danne rammen om familiens skønne stunder eller nyd en drinksaften med vennerne, mens I tager den ugenerede baghave og tilhørende terrasser i brug.

Jeres nye hjem er fordelagtigt placeret tæt på Skæring skole, den lokale daginstitution og indkøb. I får desuden få skridt til en dejlig sandstrand samt en 15 minutters kørsel til Aarhus C.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.