TILBAGE

Rolighedsvej 2, Havndal

10 rum

331 m2

3.395.000

IDYLLISK & CHARMERENDE EJENDOM

Havndal ligger kun ca. 30 minutters kørsel fra det nye supersygehus i Aalborg, 50 minutters kørsel fra hhv. Viborg og Århus og kun 9 km. fra Udbyhøj, hvor man bl.a. kan bade. I byen er der skole med klassetrin 0. - 6. og SFO, børnehave, idrætshal samt indkøbsmuligheder. Den omkringliggende natur er skøn og let tilgængelig med bl.a. Udbyover Sø og Trudsholm plantage, der ligger ca. 500 meter fra byen. Her er tale om et prægtigt, herskabeligt og yderst charmerende hus med stråtag, der ligger på en 11.466 kvm. stor grund godt tilbagetrukket og privat, men alligevel med en central placering midt i Havndal, hvilket giver nogle gode muligheder for bl.a. at drive erhverv fra ejendommen. Med en helt unik og speciel ejendom som denne, er det umuligt at beskrive alle de fantastiske detaljer, der ruller sig frem, når man bevæger sig rundt.

Huset er i to plan med hele 331 kvm. bolig plus en kælder på 27 kvm og hele 3 garagebygninger. Det er opført i 1923 og her er uendeligt mange anvendelsesmuligheder og mulighed for bl.a. at udstykke dele af den store grund. Man træder ind i en smuk hall med gæstetoilet og trappe til førstesal. Der er videre indgang til både stue og køkken/spisestue. Køkkenet er et overdådigt køkken i landstil med stort gaskomfur, emhætte i loftet og smukke sildeparketgulve m.m. I åben forbindelse ligger spisestuen, hvorfra der er udgang til en charmerende udestue med videre udgang til en stor terrasse. I stuen fortsætter de smukke sildeparketgulve og 2 karnapper og en pejs midt i rummet skaber en fantastisk stemning. Fra køkkenet kommer man ud i en afdeling, der med fordel kan bruges til erhverv. Her finder man en baggang og en fordelergang, der giver adgang til et kontor, 2 værelser og et badeværelse.

Førstesalen er indrettet med et stort soveværelse med walk-in, repos- og gangarealer, et værelse, et moderne travertin badeværelse med Philippe Starck spejl, 2 disponible rum, et rum med vaskefaciliteter og en stor stue med fritlagte bjælker og en hems. Uden for på den store grund finder man udover den store terrasse flere hygge- og solkroge og i den parklignende arkitekttegnede have står flere høje og dekorative træer, bærbuske, et charmerende udhus og et orangeri. m.m. Her kan drømme blive til virkelighed - Slå til nu!Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
cl@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.