TILBAGE

Christiansgade 25, kl., Aarhus C

3 rum

132 m2

3.795.000

UNIK LEJLIGHED MIDT I AARHUS BY

Beliggenheden centralt i Aarhus er blot én af forcerne ved denne gode lejlighed i en højtliggende kælder, hvor du fra køkken-alrummet har direkte udgang til den lukkede gårdhave. Glæd dig også til en ideel rumfordeling med uanede muligheder og måske ét af Aarhus Cs største badeværelser med spa. Som bonus er der yderst lave ejerudgifter på 1.751 kr. pr. måned.

Du bosætter dig fantastisk ved Åboulevarden og det stemningsfulde caféliv, der inviterer til hygge sammen med vennerne. Til fods når du også hurtigt det indbydende Latinerkvarter, og på samme vis får du nem adgang til byens kulturelle tilbud, butiksliv og et væld af grønne områder. Nyd nærheden til Park Allé, Bruuns Galleri og Aarhus Hovedbanegård.

Du kommer til at blive en del af en velfungerende ejerforening og har brugsret til et stort depotrum foruden et opbevaringsrum under trappen. Udenfor får du fornøjelsen af en stille gårdhave med solhjørne, grillområde og bordbænkesæt, og så er det let at finde parkering i området.

Siden starten af 2020 er der monteret et væghængt toilet, akustikpaneler i stuen og sat en plantevæg op samt monteret nyt vindue i soveværelset. Havedørene er også slebet, der er malet samt installeret en induktionskogezone og en ovn på 90 centimeter fra Samsung. Du forkæles desuden med gulvvarme overalt.

Omdrejningspunktet udfolder sig i køkken-alrummet, der både har plads til hygge og gæster, og i de lune måneder åbner du ud til gårdhaven, som forlænger opholdsmiljøet. Stuens sofa er specialfremstillet ligesom gardinerne og kan medfølge efter behov. Køkkenet er industriinspireret med hvide, grebsfrie elementer og en Quooker. De populære metrofliser og bordpladen af børstet stål går desuden igen i vaskeafdelingen i det flotte baderum, der har et spabad. Endelig får du et separat rum med toilet og tre disponible rum med flere anvendelsesmuligheder.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.