TILBAGE

Bøgebakken 10, Stevnstrup, Langå

6 rum

247 m2

Solgt

ARKITEKTTEGNET LIEBHAVERI I STEVNSTRUP

I et børnevenligt område i Stevnstrup nær Randers finder I dette pragteksemplar af en ejendom, hvor nutidig komfort, tidssvarende løsninger og en naturrig beliggenhed går op i en højere enhed. Ejendommen er et lavenergihus opført i 2020, og det ligger på en stor, skrånende grund, således overetagen er i gadenivau, mens underetagen ligger parterre med haven. Indenfor venter en god planløsning, der tilgodeser børnefamilien såvel som det pladskrævende par.

Husets arkitektoniske finesser kommer særligt til udtryk på østsiden, hvor enorme glaspartier afslører udsigten til de grønne omgivelser. Den gråbrune facade harmonerer perfekt med den naturrige placering, mens sorte, vedligeholdelsesfrie vinduesrammer sætter prikken over i’et på eksklusivitet. Garagen er integreret og har gulvvarme, ligesom der er gjort klar til installation af lader til elbilen.

Overetagen består af et stort, åbent køkken-alrum, hvor der er kræset om indretningen med køkkenelementer fra Designa, Volaarmatur og vandhane fra Quooker. Den loftshøje vinreol bidrager med en rustik charme, mens de betongrå klinker breder sig fra ende til anden. På denne etage findes også bryggerset samt et soveværelse med badeværelse en suite. Badeværelset har ligeledes Volaarmatur samt dobbelt rainshower fra Hansgrohe. Underetagen byder på endnu et badeværelse - dette med både brus og badekar, ligesom I finder yderligere tre værelser og dagligstuen. Overalt hersker en exceptionel lys og indbydende atmosfære, og det er tydeligt, at huset er opført med kvalitet og udsigt for øje, så panoramaet kan iagttages fra samtlige rum.

Udemiljøet byder på terrasser i flere niveauer, så udsigt og sol kan nydes det meste af dagen, mens trumfkortet er det lækre jaquzziområde. Beliggenheden er en klasse for sig med umiddelbar nærhed til Dyrehaven og Gudenåen, og her er tale om et nybygget kvarter, hvor flere børnefamilier er flyttet til. Indenfor omtrent en kilometer får I netop børnepasning, idræt og Munkholmskolen

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.