TILBAGE

Åboulevarden 62, 3., Aarhus C

2 rum

68 m2

2.795.000

FREMRAGENDE OG DETALJERIG LEJLIGHED I HJERTET AF AARHUS

På tredje sal i en nydelig, hvidpudset ejendom fra 1910 direkte til det charmerende miljø ved åen i Aarhus absolutte centrum møder I denne lækre lejlighed. Det moderne, stilrene udtryk ledsages af karakteristiske detaljer som de blotlagte bjælker og det fabelagtige lysindfald. Velkommen til Åboulevarden 62.

Skønt I bosætter jer i hjertekulen af Aarhus, opleves der ingen støj. Her er langt til større veje, og caféerne og restauranterne nedenfor lukker tidligt. Ikke desto mindre er I placeret fordelagtigt for at tage del i nattelivet og byens spændende og mangeartede arrangementer, der blandt andet inkluderer kultur i verdensklasse. Shoppingmuligheder skorter det heller ikke på.

Som I træder inden døre, bemærkes først og fremmest den gennemførte æstetik og den luftige fornemmelse. Begge dele er et resultat af omfattende forbedringer, der indebærer etablering af hele ni vinduer i 2016, og samtidig forenedes køkkenet med opholdsrummet. I årene efter er der arrangeret en udvidelse af hemsen, delvist nye bordplader i det elegante køkken og en modernisering af badeværelset med en ny, foldbar brusenicheafskærmning.

Lejligheden udfolder sig omkring det markante opholdsrum, og i hele boligen er de originale, rustikke bjælker et kendetegn. Trægulvene er nydelige, og ind ad de mange vinduer modtages et fortrinligt lysindfald. Loftet er ført til kip, hvorved hjemmet præsenterer sig særdeles rummeligt.

Stuen er nem at indrette, og på trods af den åbne planløsning er der ved hjælp af en nyetableret væg dannet et soveværelse. I alrummet ses en bred skabsvæg, der i tandem med hemsen bidrager med rigelig opbevaringsplads. Badeværelset er udført med granitklinker og gulvvarme.

Til lejligheden knytter sig slutteligt brugsretten til en hyggelig gårdhave, der i 2020 blev forsynet med en ny træterrasse. Fra gårdhaven er der udgang til både Åboulevarden og Sankt Clemens Stræde.

Kontakt os for en fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.