TILBAGE

Dagmar Petersens Gade 102, 1. 3., Aarhus C

4 rum

167 m2

7.495.000

UDSIGT OVER AARHUS BUGT

Velkommen på evigt spændende, arkitektonisk flotte og naturskønne Aarhus Ø, hvor vi har fornøjelsen af at fremvise Dagmar Petersens Gade 102. Lejligheden på første sal ligger i Z-huset, der er en af de mest markante bygninger i området, som vist godt kan betegnes som arkitekternes legeplads. Z-huset er opført i 2017 og er navngivet efter Z-formen, som de tre bygningslænger tilsammen danner. Omkring finder I grønne fællesarealer, der løber hele vejen ud til vandkanten, hvor I kan hoppe i Aarhus Bugt fra badebroen.

Beliggenheden er helt exceptionel, og det samme er lejligheden, som byder på tre værelser, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø, hvori I får et køkken, en stue og en spisestue. Dertil hører der til boligen to terrasser, hvorfra I kan nyde sammensmeltningen mellem hav og himmel på solrige sommerdage, mens varmelamperne kan lune på mindre varme dage. I får et hjem, der er gennemført i stilrene elementer med smukke trægulve, der bades i et generøst lysindfald fra de mange vinduer, som findes overalt i boligen. Der er gulvvarme overalt, og så er køkkenet i moderne, grebsfrie elementer fra HTH. Køkkenøen står centralt i rummet, og omkring kan I placere et par barstole til de hurtige hverdagsmåltider.

I nærheden kan I supplere med en spisesektion, der sagtens kan være et langbord, hvis I vil have plads til selskabelige sammenkomster for venner og familie. Dertil kan I have både en sofa og et loungesæt, mens stuens ene side udgøres af ruder, der giver kig til soveværelset. Herudover får I to skønne værelser til hjemmekontor, walk-in-closet eller børneværelse, mens badeværelset er ideelt indrettet med rum til vaskefaciliteterne. I bor nær Den Permanente og Risskov, og så er I tæt på Havnebadet, dagligvareindkøb og letbanen, mens midtbyen med alt i shopping og spisesteder nås efter en kort tur på cykel.
.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.