TILBAGE

Esther Aggebos Gade 32, 2. TV., Aarhus C

3 rum

86 m2

Solgt

TOPMODERNE EJERLEJLIGHED MED HAVKIG

Der venter jer yderst sublime forhold for tilværelsen i denne topmoderne ejerlejlighed på Aarhus Ø. Glæd jer til at færdes i boligens eksklusive rammer, hvortil to anseelige altaner beriger jer med solstrejf morgen og aften samt udsigt over lystbådehavnen og Riis Skov. Hertil venter storbyens mange muligheder lige om hjørnet. Med bopæl i den arkitektonisk veludførte ejendom SHIP fra 2021 er I garanteret elegante boligforhold fra yderst til inderst. I lejligheden sørger vældige panoramavinduer og -døre for, at dagslyset kan strømme frit, ligesom altanens glasgelænder optimerer lysforholdene og udsynet over de maritime omgivelser.

I det åbne opholdsmiljø er stuen og køkkenet kombineret, så der skabes et ideelt samlingssted på tværs af aktiviteter. HTH-køkkenet fremtræder stilfuldt med mørkeblå, grebsfrie fronter, Quooker-armatur og praktiske sokkelskuffer og indbyder til gastronomiske udfoldelser i samspil med middagsgæsterne. Store glasskydedøre løfter endvidere sløret for den vestvendte altan og således også lystbådehavnen, skoven og den smukke, orange aftensol, der går ned over trækronerne. Endvidere råder lejligheden over to værelser og et indbydende badeværelse med plads til vaskesøjle. Det store soveværelse har direkte udgang til altanen på modsatte side, hvor I kan træde ud og varme ansigtet i morgensolens skær. Der er desuden elevator i ejendommen.

Aarhus Ø er en attraktiv, ny bydel på havnefronten, hvor iøjnefaldende ejendomme, forretninger og restauranter blomstrer op. I kan se frem til at bo nær alt det, jeres hjerter begærer, fordi bydelen kombinerer alle herlighederne ved vandet, skoven og storbyen. Således bosætter I jer i centrum af det højstemte havnemiljø, hvor I kan nyde gåture med frisk havluft og udsigt over Aarhus Bugt. Ligeledes kan I effektivt begive jer ind til bymidtens mange muligheder eller finde eftertænksomhed i Riis Skovs naturskønne rammer.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.