TILBAGE

Fyrremejsevej 12, Skæring Strand, Egå

4 rum

85 m2

5.395.000

HELÅRSVILLA PÅ KUPERET GRUND VED SKÆRING STRAND

Nu kan I få pragtfulde forhold for tilværelsen i Egå. Denne formfuldendte villa venter nemlig på jer, og I får fornøjelsen af 155 veldisponerede etagemeter, mens I kan nyde udelivet i den smukke have på den kuperede grund. Ydermere tilgodeses I af natur og badestrand samt bynære tilbud.

Ejendommen på Fyrremejsevej 12 blev opført i 2005 og fremtræder velholdt med et enestående arkitektonisk udtryk, glaseret teglsten tagsten og mahogni dør samt mahognivinduer med nye energiruder fra 2021. Ved ankomst bydes I velkommen af en fritstående garage.Inden døre åbenbares en yderst behagelig atmosfære. Det åbne opholdsmiljø har perfekte betingelser for at samle familien om stemningsfulde stunder i skæret af brændeovnens flammer, ligesom det stilfulde JKE-køkken indbyder til fælles gastronomiske udfoldelser. Bekvemmelighed er her nok af og der er installeret gulvvarme i kælderen, stuen, badeværelset og køkken. Loftet er ført helt til kip, og den imponerende loftshøjde er videreført i udestuen, som med sine vældige vinduespartier bidrager til husets særpræg i funktionalitet og udseende. Herfra er der dør ud til en anseelig fliseterrasse på den høje del af grunden.Det øvre plan råder ydermere over tre store soveværelser, hvoraf ét har egen altan, samt en hems og et unikt badeværelse med masser af naturligt lysindfald, hjørnespa og tilknyttet sauna. Underetagen består af endnu et badeværelse og to disponible rum i boligkvalitet, hvor I kan udfolde jer med alskens hobbyer og aktiviteter. Etagen ligger i parterre med haven bag til, hvor I kan færdes ugeneret bag høje træer og tæt buskads. Haven er næsten et kapitel for sig og der er etableret flot haveanlæg medstensætning samt dam.

I bosætter jer højt i landskabet for enden af en blind vej, der sikrer trygge og fredelige rammer for familielivet. Glæd jer til at spadsere ned til stranden om sommeren, hvor børnene kan boltre sig i vandkanten, og udnyt den kystnære natur og skoven i Mindelunden til vinterhalvårets friske gåture. Der er tillige få kilometer til Skæring Skole, og Skæring tilgodeser jer også med alle familielivets øvrige fornødenheder. Kun 200 meter til offentlig transport og få kilometer til Føtex Food.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.