TILBAGE

Fænøgade 4, Aarhus C

5 rum

138 m2

Solgt

UNIKT BYHUS I AARHUS ØGADER

Det bliver på Fænøgade 4, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her har I lige nu chancen for at overtage nøglerne til et helt særligt byhus med egen gårdhave, som ligger i det attraktive Øgadekvarter i hjertet af vidunderlige Aarhus - Mulighed for leje af P-plads lige ved huset for 1225,- pr. måned. En beliggenhed, som emmer af ro og stilhed, fri for trafik og andet larm, hvilket er helt unik med den centrale beliggenhed. Ejendommen, der toner moderne, hvidt og stilrent frem blandt områdets farvede facader, er bygget i 1891 og fordeler sig over 138 kvm med stueetage, første sal og høj kælder. Velkommen indenfor.

I kan næsten se det for jer. En sommeraften i gården med kold rosé, blide toner fra yndlingspladen og den der helt særlige sprøde duft, som kun den danske sommer mestrer. Mens mørket falder på og den blide brise indfinder sig, serverer aftenens kok en sen middag som i Syden, inden I benytter jer af beliggenheden og tager mod midtbyen, der lokker med vinbarer og en fantastisk stemning langs åens caféliv. Hjemme igen efter sådan en aften, låser I jer ind i entréen, der fordeler sig ud i et elegant badeværelse og et lyst, indbydende køkken-alrum i stueetagen. Spisesektionen kan være et langbord, hvor omkring I kan invitere venner og familie på søndagsfrokost, som let serveres takket være den nemme passage til køkkenet. I det åbne køkken får I tidløse, grebsfrie fronter, hvortil I med et par barstole kan lave en hurtig spiseplads for to for enden af køkkenhalvøen. Hele førstesalen er dedikeret til stuen, hvor flotte, brede plankegulve, loft til kip med fritlagte loftsbjælker og omfangsrige vinduespartier kæmper om kap for at imponere. Både på dage med solskin og i efterårets regnfulde timer bliver overetagen en favoritdestination. Slutteligt finder I en alletiders høj kælder med to dejlige værelser, et disponibelt rum og et bryggers, som gør hverdagen funktionel. Takket være den ideelle opbygning får begge værelser et eminent dagslys fra nydelige vinduer, og så er der skabsvægge til garderoben på begge. Dermed kan både smykker og ure, skjorter og kjoler også finde sig godt til rette.

Når I ikke er ude og nyde byens mange tilbud indenfor smuk natur ved Risskov og Marselisborg, kulturelle oplevelser og lækre restauranter, kan I glæde jer over den korte afstand til dagligvareindkøbene.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.