TILBAGE

Hestehavevej 17, Højbjerg

4 rum

123 m2

Solgt

PERFEKT BELIGGENHED I HØJBJERG.

Nu kan I snart finde jer godt til rette i denne flotte villa, hvor en god og børnevenlig beliggenhed i Højbjerg følger med. Her kan I se frem til at bosætte jer i et hjem, der er gennemrenoveret inden for de sidste ti år, således det nu fremstår velholdt og i yderst god stand. Boligen rummer 123 kvadratmeter fordelt på halvandet plan og forsyner jer endvidere med en rummelig og anvendelig kælder. Ved ankomst til Hestehavevej 17 præsenterer boligen sig flot med en hvid facade toppet med et sort tag, hvortil den sorte farve går igen på døre, vinduer og karme. Bilen kan parkeres i indkørslen, inden I begiver jer mod hoveddøren.

Indenfor møder I først hjemmets indbydende opholdsmiljø, der strækker sig over hele stueplan. Her er der ikke alene et køkken-alrum i åben forbindelse til stuen, I får nemlig yderligere to stuer. Glæd jer til at færdes gennem de fine rum, hvor et smukt lysindfald strømmer ind fra de mange vinduespartier. Der er også udgang til to terrassemiljøer. Fortsæt rundturen fra trappen i entréen, hvor I først passerer husets gæstetoilet, inden turen går videre ovenpå. Her møder I et hyggeligt rum, der er oplagt at anvende til stue eller aktivitetsrum. Husets trumfkort er den store kælder, hvor der foruden hele seks disponible rum også er et dejligt værelse og et stort, lækkert badeværelse.

Udenfor venter den skønne have, hvor I fordelagtigt har skoven som nabo. Haven bærer præg af de naturrige omgivelser, og I får derfor mange smukke træer og en omkransende hæk, der alt sammen kan betragtes fra de to terrasser. I hverdagen kan I spadsere til vandkanten på 15 minutter, mens indkøb ordnes på blot ti. For børnefamilien er der gode vilkår med pasningstilbud lige om hjørnet, og Kragelundskolen kan nås efter fem minutter på cykel.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.