TILBAGE

Kaprifolievej 4, Skæring Strand, Egå

5 rum

178 m2

6.995.000

UNIK VILLA VED SKÆRING STRAND

Denne villa har mange forcer, og med nøgleord som to badeværelser, lyse omgivelser og en solrig have får I fortrinlige rammer ved Skæring Strand. Her venter fire værelser og store opholdsrum, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med familien. Oveni kan I glæde jer over akustiklofter og gennemgående gulvvarme. Læg dertil en god beliggenhed nær vandet, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er det store køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. Lifa-køkkenet er designet af Jacob Jensen og byder på lækre Miele-hvidevarer, en smuk køkkenø og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en hyggelig brændeovn, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Ligesom køkken-alrummet har stuen en flot loftshøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de store, velplacerede glaspartier, som både sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til terrassen. Vinduerne udvisker nærmest grænsen mellem ude og inde. Forældresoveværelset er særligt komfortabelt med eget badeværelse. De tre øvrige værelser har mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre får I endnu et badeværelse, der ligesom det forrige har bruseniche. Endelig er der et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med læ og sol fra morgen til aften. Her er flere hyggekroge og to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel. Som bonus er der to udhuse og to drivhuse.I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af fire kilometer, mens den fantastiske natur og stranden sætter tempoet ned med afslapning og gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen, mens Aarhus centrum kan nås på 20 minutter. Kom og oplev boligen.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.