TILBAGE

Dagmar Petersens Gade 102, 3. 2., Aarhus C

2 rum

91 m2

Solgt

Z-HUSET UNIK LEJLIGHED MED 39M2 STOR ALTAN

Det bliver på Dagmar Petersens Gade 102, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her kan vi byde jer indenfor på tredje sal af den imponerende ejendom fra 2017, hvor I kan se frem til en vestvendt og rummelig altan, der tilbyder sol fra formiddag til aften sommeren lang. Foruden altanen får I et værelse, et badeværelse, en indretningsegnet entré og et køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Kort sagt er lejligheden ideel til singlen eller parret, der drømmer om en betagende udsigt. Velkommen til.

Lejligheden står stort set som ny, da den siden opførelsen kun har været beboet få måneder. I starter rundvisningen i opholdsmiljøet, der udgøres af det lækre køkken fra HTH, spisesektionen foran akustikpanelerne og sofakrogen i modsatte hjørne. Det hele beriges med masser af dagslys fra de omfangsrige vinduespartier, der er med til at gøre dette rum til boligens hjerte. Selve udsynet bidrager også til, at I får lyst til at opholde jer her det meste af tiden. Der er gulvvarme i hele lejligheden, hvilket er særlig fordelagtigt på det stilrene badeværelse, hvor der er lavet praktisk rum til vaskesøjlen, som medfølger. I entréen kan I lave en let opbevaringsløsning til støvler, skindtasker og uldfrakker, inden I træder ind i det lyse soveværelse, hvor der er areal til garderoben og dobbeltsengen. I kan desuden indrette jer med et funktionelt hjemmekontor.

Sommeren lang vil I nyde den store altan, der giver kig til Aarhus Bugt og det skønne kvarter, som I bosætter jer i. Her kan I invitere venner på middage, ligesom der fint kan blive plads til et loungesæt, plantekasser og krydderurter. Mangler I noget til maden, bor I tæt på dagligvareindkøb, og så er der ikke langt til Letbanen, stranden eller skoven, ligesom I hurtigt kommer til midtbyens mange butikker, spisesteder og kultur.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.