TILBAGE

Dagmar Petersens Gade 100B, st., Aarhus C

2 rum

59 m2

2.695.000

LIGE NED TIL VANDET

Er du tiltrukket af alt, hvad der har med vand at gøre? Og drømmer du om at bo så tæt på bølgen blå, at du kan starte dagene med en tur på SUPen, mens eftermiddagen kan gå med en rotur i kajakken eller måske bare en forfriskende dukkert? Aarhus Ø er stedet, hvor du skal vende blikket hen. Nærmere bestemt til Dagmar Petersens Gade 100B, hvor vi har fornøjelsen af at fremvise en stuelejlighed, der ligger ugeneret og afskærmet i en rolig gård. Velkommen til.

Om sommeren er Aarhus Ø som et mini-Barcelona, hvor caféerne, miljøet og Havnebadet tiltrækker mange mennesker, der samles om loppemarkeder og boder. Teatret er med til at sætte kulturen på programmet, og så er der aktiviteter for store og små i de varme måneder. Du kan dog også vælge at nyde de solrige dage og lune aftener på din terrasse, som vender mod syd til den afskærmede gård, der yderst sjældent har gennemgang af andre end beboerne. I vinterhalvåret kan du slentre til den gode bager efter morgenbrød, mens du måske kvikkes op til tonerne fra den jazzboat, der sejler rundt med folk i juletiden. Der er heller ikke langt til dagligvareindkøbene, der snart rykker endnu tættere på, når Nicolinehus står færdigt med en Føtex i underetagen. Desuden er der bus to gange i timen lige udenfor døren.

Dit kommende hjem ligger i det arkitektonisk interessante Z-huset, der er opført i 2017 og har en sund og velfungerende ejerforening med mange fordele. Det gælder blandt andet for den hotellejlighed, som kan lejes af ejerne på døgnbasis til favorable priser, mens der også er et godt socialt miljø med festudvalg og julehygge. Endnu en bonus er kælderen, hvor der, udover mulighed for leje af P-plads og tilkøb af el-ladestander, findes et aflåst cykelrum samt et værksted med alt til husrenovering og cykelreparation. Den lyse, lækre lejlighed byder på et HTH-køkken i åben forbindelse med stuen, et flot værelse og et badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter. I stuen er der sat solfilm på ruderne, hvilket er en gave i sommermånederne, hvor sollyset dominerer opholdsmiljøet. De nydelige egetrægulve har gulvvarme som resten af boligen, og så går HTH-elementerne igen på badeværelset, mens der følger et stort depotrum med. Gennemgående er der valgt kvalitetsmaterialer i lejligheden, som er godt lydisoleret med automatiseret udluftning i alle rum. Et hjem, der må opleves.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
tj@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.