TILBAGE

Marstrandsgade 12, 3., Aarhus C

3 rum

90 m2

4.195.000

SJÆLFULD OG MODERNE

De historiske vingesus får selskab af moderne islæt i denne lyse lejlighed, der dårligt kunne ligge mere centralt i Aarhus, end den gør. I andre vendinger kan det siges, at der er skruet op for alle parametre, når det kommer til dette hjem, som indeholder to stuer en suite, et værelse samt et stilrent badeværelse og køkken. Kultur, shopping og lækkerier til ganen forenes uproblematisk i nærmiljøet. Ved ankomst på adressen bemærker du den charmerende ejendom fra år 1900, hvis hvide fremspring og buer over de sprossede ruder virkelig slår tonen an. Indenfor følges der trop med de gennemgående, originale plankegulve, og det er tilmed ikke nok.

Når du begiver dig ind i de to stuer, vil dit blik nemlig falde på den smukke stukkatur, som sikrer en herskabelig fornemmelse i samspil med gulvene og lysindfald. Den blotlagte murstensvæg blander sig på fornemmeste vis ved at bibringe en særlig varme til rummet. Samme løsning bemærkes også i køkkenet, og her er det så, at der opstår en hvis magi. De sjælfulde islæt kombineres nemlig med en absolut tidssvarende, nordisk æstetik fra Kvik-køkkenet, hvis grebsfrie elementer og slanke bordplade udstråler den helt rigtige minimalisme. Tilmed er ovnen i arbejdshøjde, og der er skabt plads til en lille spisekrog, hvor du kan skænke et glas vin til gæsterne, mens maden tager form. Køkkenet er fra 2016, mens badeværelset er moderniseret i 2015, og sidstnævnte har på harmonisk vis samme udtryk som køkkenet. Til slut har det rummelige soveværelse og entréen integreret skabsplads, og endvidere råder du over et kælderrum.

Der er gård og plæne i forbindelse med ejendommen, og så er der tilknyttet fire parkeringspladser til opgangen.Du kan jo overveje at få et årskort til ARoS, for der er ikke mange skridt til massevis af oplevelser her, men Musikhuset og mange øvrige kulturfaciliteter kan også nemt underholder dig. Caféer, barer og gourmetrestauranter kan efter temperament indtages, når de varierede butikker er undersøgt. Bevæg dig langs Åboulevarden, i parkerne eller ved havnen, når du trænger til at koble af. Du kan ydermere udvide din horisont med flere uddannelsesinstitutioner tæt på.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.