TILBAGE

Dagmar Petersens Gade 94, 2. 1., Aarhus C

3 rum

126 m2

6.395.000

LIEBHAVERI 1. RÆKKE PÅ AARHUS Ø

Aarhus Bugt danner overskriften for denne lejlighed, og egentlig udgør vandudsigten et kapitel for sig selv. Småkrusningerne ude på vandet danner nemlig baggrunden for stort set alle denne lejligheds velindrettede rum. Store vinduespartier er selvsagt sat i spil for at tilbyde jer et panoramisk view over kystlinjen, og det gælder uanset, om I befinder jer i de to værelser eller i det fantastiske, åbne opholdsmiljø.

Altanen og det overdækkede terrasseareal sætter prikken over iet, så I uhindret kan lade blikket glide over vandspejlet, det grønne fællesmiljø eller blot nyde kigget til den blå himmel og en fjern horisontlinje. Med beskrivelsen af udsynet siger det næsten sig selv, at adressen har ført jer til én af de mest suveræne placeringer på Aarhus Ø. I denne nyere bydel skyder smuk arkitektur i vejret, og jeres ejendom fra 2017 er ingen undtagelse, idet kombinationen af glas og stilrene linjer mødes i flot harmoni. Læg dertil et væld af attraktive tilbud. Erfarne svømmetag kan tages lige i nærheden i Aarhus Havbane, der har forment adgang for sejlads. I den modsatte retning findes også Havnebadet til mindre seriøse dukkerter, og bliver I på land, udgør Ø-linjen et grønt tilholdssted. Indkøb, Letbanen samt ikke at forglemme Aarhus rige udvalg af butikker og appetitvækkende restauranter når I nemt på cykel, så det tager faktisk ganske få minutter at opleve centrum udfolde sig foran jer.

Benytter I bilen som transportmiddel i mini-metropolen, skal I benytte muligheden for at leje parkeringsplads i kælderen, når I vender retur til Dagmar Petersens Gade 94. Elevatoren fører jer derefter til tredje sal, hvor jeres lejlighed byder sig til. Indenfor optages de primære kvadratmeter af det store åbne opholdsrum, hvor køkken og stue såvel som de tilhørende aktiviteter smelter sammen. Maden tager form omgivet af design fra HTH, der tydeligt afspejler, hvordan nutidige, strømlinede løsninger bidrager med æstetisk elegance. Trægulvet gør sig også bemærket, især fordi solstrålerne strømmer ind gennem vinduerne og fremhæver den velvalgte belægning. Dette er et tema i både hjerterum og i de to værelser i hver sin ende af hjemmet. Et badeværelse følger også med, mens uderummene efter alle kunstens regler udgør den perfekte fuldendelse af lejligheden.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.