TILBAGE

Irma Pedersens Gade 15, 4. 3., Aarhus C

3 rum

100 m2

4.695.000

MODERNE BOLIG PÅ AARHUS Ø

Det er en ualmindelig smuk og velkomponeret lejlighed, der møder jer her på Aarhus Ø. Med bopæl i det æstetiske byggeri AARhus får I fornøjelsen af et kvalitetsbetonet interiør såvel som et skønt udemiljø på altanen samt en sublim beliggenhed ved vandet og sejlerlivet i Aarhus Bugt og Aarhus Lystbådehavn. Kombinationen af det summende sommerliv ved havnen og den nemme adgang til centrum gør beliggenheden til noget helt særligt. I bosætter jer ualmindeligt fordelagtigt tæt på alle dagligdagens fornødenheder, havnens aktiviteter og naturens glæder. Således kan I nemt spadsere til spisesteder og specialforretninger i Latinerkvarteret, mens Havnebadet og Den Permanente bliver yndede udflugtsmål på varme sommerdage. Ydermere indbyder Riis Skov til eftertænksomme gåture i det grønne.

Det er synet af en topmoderne ejendom fra 2019, der kommer til syne ved ankomst på adressen. AARhus-bygningen er tegnet af Bjarke Ingels Group, og udtrykket er stilrent og dynamisk. Særligt trappeformen bidrager til ejendommens særegne og elegante identitet. Inden døre fortsætter den moderne stil med lækre løsninger, og lysindfaldet fra det vældige vinduesparti i stuen lader det hele komme til sin fulde ret. I rumforløbet til entréen sørger et anseeligt spejl for at trække lyset med videre ind i lejligheden.

Køkken-alrummet udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor I får masser af plads til at samle familie og venner om stemningsfulde stunder. Det store rum emmer af kvalitet med smukke gulve af massive egetræsplanker og et elegant Invita-køkken, der indbyder til gastronomiske udfoldelser på tværs af øvrige aktiviteter i rummet. Boligen byder endvidere på to soveværelser, der tager godt imod jer, når trætheden rammer. Det store værelse er udstyret med indbygningsskabe, så I slipper for bekymringer om ekstra møblering i form af skabe og kommoder. Ydermere får I fine forhold på badeværelset, hvor der tilmed er rum til en vaskesøjle. I kan med fordel afslutte touren på altanen, der strækker sig på østsiden af lejligheden med udgang fra stuen. Glæd jer til at nyde morgenkaffen her med ansigtet i solens tidligste stråler, mens I følger med i livet, der udfolder sig nede i de grønne gårdrum.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.