TILBAGE

Gråbrødrestræde 5, 2., Randers C

4 rum

136 m2

2.795.000

STILRENT OG ELEGANT

I det absolute centrum af Randers, få meter fra gågadens mange butikker og caféer, venter denne gennemførte og stilrene lejlighed på første og anden sal af en ældre, patineret bygning. Skøn selve ejendommen kan dateres tilbage til år 1900, er det ikke mindre end omtrent ti år siden, at selve lejligheden blev etableret. Designløsningerne er i særklasse, hvor en klassisk elegance møder hypermoderne faciliteter, og det hele kombineres med en fortrinlig udsigt fra den store, solrige tagterrasse.

Den ualmindeligt centrale placering i byen er selvsagt en af de største forcer for denne lejlighed, hvilket så afgjort ikke siger så lidt, når man tænker på, hvor fabelagtig boligen er. Når I forlader hjemmet, skifter atmosfæren på sekunder fra den dybeste stilhed til et ivrigt leben, som I rammer gågaden. Tag bare for jer af retterne, der er et bredt udvalg af specialbutikker i alle afskygninger, hyggelige caféer, spændende restauranter og beværtninger, der er perfekt til en fyraftensdrink på en fredag. I er også tilgodeset af korte afstande til flere af byens kulturinstitutioner, og på samme vis er der blot en kort gåtur mellem Gråbrødrestræde, hvor lejligheden ligger, og grønne, rekreative arealer langs Randers Fjord og Gudenåen.

Boligen udfolder sig over to etager. Først ankommer I til førstesalen, der består af en mindre entré, et værelse og et badeværelse med gulvvarme, vaskefaciliteter og en separat bruseniche. Via den fine trappe ledes I til anden sal, og det er på sin vis først her, at lejligheden lader det fulde repertoire af herligheder komme til syne. Køkkenet og stuen er etableret i åben forbindelse med hinanden, hvilket i samspil med den behagelige loftshøjde, der undertiden går helt til kip med blotlagte hanebånd, skaber en fremragende stemning. De nydelige egetræsgulv bidrager tillige her til, men mest bemærkelsesværdigt er det smukke lysindfald, der står ind gennem de tre dobbelte terrassedøre. Køkkenet er udført i massiv egetræ med tilhørende corianbordplader. Dets enkle stil med tårnhøjt kvalitetsniveau er kendetegnene for stedet som helhed. Det hele afundes af yderligere to værelser, det giver jer således tre i alt, samt den skønne, solbeskinnede altan, som i den lune sæson bliver et yndet tilholdssted.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
cl@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.