TILBAGE

Torvegade 12A, 2. tv., Randers C

8 rum

297 m2

6.995.000

SMUK, MODERNE, CENTRALT

Det er en fabelagtig kombination af en overmåde central beliggenhed i Randers og en klassisk æstetik, der på fornemmeste vis ledsages af moderne komfortløsninger, eksklusive designervarer og store, flotte lysindfald. Ejendommens bevaringsværdige facade løfter allerede udefra sløret for den formidable stemning, der venter inden døre, og da boligen tilmed er overordentlig rummelig, får I de bedst tænkelige betingelser. I kan blandt andet se frem til flere indbydende stuer og fem regulære værelser.

Adressen hedder Torvegade 12A, og alene navnet synes at antyde, netop hvor central, jeres kommende bopæl er placeret. I har med andre ord alle midtbyens herligheder lige ved hånden, så hvad enten det er fyraftensdrinks i gode venners selskab eller en hverdagsmorgen, hvor børnene skal afleveres i henholdsvis skole og pasningstilbud, så bliver det en smal sag at få begivenhederne til at gå op i en højere enhed. Randers er desuden velassorteret, når det drejer sig om specialbutikker, restauranter og caféer, og samtidig har I nem adgang til byens kulturliv med blandt andet det fine teater som en af hovedattraktionerne. På trods af den centrale adresse er boligen stille, så der er tale om et aktivt tilvalg, når I skal bruge byen.

Lejligheden ligger på anden sal i den smukke ejendom fra 1894, og opstigningen klares uden anstrengelse ved hjælp af elevatoren, som fører direkte ind i lejligheden. Den blev tilføjet i 2018, og bare tre år forinden undergik boligen en gennemgribende modernisering. I denne forbindelse udskiftede man blandt andet vinduer og etablerede to nye badeværelser. Midt i hjemmet finder I det markante køkken-alrum, hvor elegante skabselementer får følgeskab af granitbordplader, og i den tilstødende spisestue vil I begejstres over de herskabelige detaljer såsom høje paneler, sildebensparket og radiatorskjulere. Herfra kan I fortsætte videre til den meget rummelige stue og to værelser. I den modsatte ende af hjemmet råder I over to eksklusive badeværelser, et praktisk bryggers og to værelser, hvoraf det ene er forsynet med et tilhørende walk-in-closet. Ejerforeningen er sund og yderst velfungerende, og til ejendommen hører endvidere fine udearealer. Først og fremmest drejer det sig om en fin altan, men også det nydelige gårdrum bør nævnes.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christopher Nørring Lund

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6145   |   Mobil: 6026 7306
cl@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.