TILBAGE

Åhusene 4, 4. 2., Aarhus C

3 rum

68 m2

3.395.000

UDSIGT TIL AARHUS Å

På fjerde sal i en skarpt tilskåret og moderne ejendom fra 2011 venter denne fortrinlige lejlighed, der ikke alene vil begejstre jer med en fremragende udsigt direkte til det stille vand, som løber forbi i åen nedenfor. Også beliggenheden, hvor I på en og samme tid er placeret centralt og tiltagetrukket fra byens støj og larm vil snart blive en kvalitet, I værdsætter højt. Boligens indretning og de velvalgte materialer bidrager tilsvarende til den eksklusive fornemmelse. Velkommen til.

Adressens navn kunne næppe være mere sigende. Den hedder Åhusene, og det er præcis, hvad I får. En bolig lige ved åen. Samtidig tilgodeses I af korte afstande til alt det, I måtte få brug for i hverdagen. I en radius af bare en kilometer kan I eksempelvis tilgå tre velassorterede dagligvareforretninger, mens det ikke tager mere end få minutter at tilbagelægge distancen til Aarhus absolutte centrum på cykel. Det er desuden værd at bemærke, at Brabrandstien er let tilgængelig. Den er oplagt til gå- og løbeture, og store dele af turen, der ender ved Brabrand Sø, følges I ad med åens bugtende forløb. Det står jer frit for, om I vil benytte jer af elevatoren, eller om I foretrækker at tage trappen, men uanset, hvad I gør, så er det en velkomponeret lejlighed, I møder. Det hele indledes af en pæn entré, og herpå følger det markante opholdsrum, som udgør boligens midtpunkt. Det hvide køkken med glatte fronter i højglans fremstår i et elegant design, som fornemt matcher de lyse trægulve, og da et rigt lysindfald på samme tid strømmer ind gennem de brede, næsten loftshøjde vinduesparti, er atmosfæren helt i top.

Fra alrummet såvel som fra den tilstødende stue er der udgang til den rummelige altan, og hertil kommer endvidere et værelse med plads til garderoben. Endeligt er badeværelset placeret ved entréen. Til ejendommen knytter sig gode ude- og fællesarealer. Det drejer sig blandt andet om flere mindre legepladser, grønne arealer, hvor I kan slå jer ned på de lune sommerdage, og et bålsted, mens I tillige har muligheden for at leje en privat parkeringsplads. Slutteligt råder I over et kælderrum til alskens habengut.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.