TILBAGE

Carl Blochs Gade 59, 10. th., Aarhus C

5 rum

132 m2

6.995.000

LIEBHAVERBOLIG I HØJDEN TIL LIVSNYDERNE

Elevatoren fører jer til tiende sal, hvor I vitterligt befinder jer på tærsklen til at lade livsnydertilværelsen tage form. Det sker i en eminent lejlighed med en genistreg af en planløsning. To badeværelser, tre værelser med mulighed for et fjerde samt et kæmpe opholdsrum venter jer foruden de to lækre altaner. Hjemmet er det perfekte eksempel på, hvordan det ser ud, når moderne design og 2020s elegante arkitekturstrømninger smelter sammen i kvalitetsrig harmoni. Alt sammen i selskab med den mest henrivende udsigt over byen, bugten og Aarhus Å. Et view, som også kan opleves fra den fælles tagterrasse. Går I derop, gør I klogt i at medbringe champagnen med det samme, så I kan skåle for fremtiden i Æggepakkeriet.

Beliggenheden tåler bestemt at blive fremhævet, for det er helt fantastisk at bo midt i det pulserende, århusianske byliv, alt imens grønne omgivelser omkranser jer. Naturen langs Aarhus Å er smuk alle tider af året, hvor farverne ændrer sig med årstidernes skiften. Æggepakkeriet ligger i sig selv på den gamle godsbanegrund i Aarhus K ved den nye arkitektskole. Caféer omkring jer lokker med en duft af friskmalede bønner, og blandt de nærmeste naboer findes Plantecaféen, Depanneur og Spiselauget eksempelvis. ARoS, Musikhuset, Botanisk have, Den Gamle By og ikke mindst midtbyens udvalg af kultur, forretninger og restauranter er inden for gåafstand, mens cykel og løbesko også kan komme i brug til ture langs Brabrandstien.

Med placeringens fortrin på plads skal det ikke udskydes længere. Lejligheden imponerer fra første øjekast med lys, rummelighed og hjerterum en masse. Gennemgående gulvplanker i egetræ, gulvvarme overalt og stilrent design imponerer, hvilket især opleves i køkken-alrummet. Den flotte loftshøjde formår sammen med elementerne fra HTH, Corian-bordpladerne og den luksuriøse Quooker at drage blikket væk fra udsigten et øjeblik, så I nyder hjemmets æstetik til fulde.

De to badeværelser fremviser samme HTH-design, og tilbage er tre værelser, medmindre I inddrager noget af stuen og skaber et fjerde. Således er tiden kommet. Dørene til altanernes solrige arealer åbner op, og I betragter det uhindrede kig fra højderne. Velkommen til. I er hjemme.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.