TILBAGE

Sjællandsgade 5, st., Aarhus C

2 rum

46 m2

1.945.000

HJEMLIGT MIDT I AARHUS

Der er noget helt særligt ved Aarhus puls, både i midtbyen, rundt om de historiske universitetsbygninger og i de omkringliggende bydele. Derfor er det ikke så underligt, at det er attraktivt at få bolig her, tæt på det hyggelige og livgivende miljø. Er det også din drøm, så er det nu, du skal rette opmærksomheden, for på en af de rolige og charmerende sidegader til Nørre Allé står denne nydelige toværelses lejlighed klar til at blive dit nye hjem.

Du vil opleve, at din base er fredeligt tilbagetrukket til stille omgivelser, selvom bylivet udspringer få hundrede meter fra hoveddøren. Du skal kun et par skridt ned ad gaden og runde hjørnet, før bybussen kan fragte dig videre, og langs alléen samt på din vej ind mod byen er der flere handlemuligheder foruden spisesteder i hobetal. Spadserer du de omkring 600 meter ind til Aarhus Domkirke, har du et væld af specialforretning og attraktioner i nærmest hver en retning, du begiver dig. Skal du til forelæsning på universitetet, kan du nøjes med at tage afsted omkring 15 minutter før start.

Sjællandsgade gør sig bemærket med rækker af byhuse i smukke farver, og din nøgle passer til døren i den mørkegrå bygning med sprossevinduerne, der vidner om opførelsen i 1877. En privat, vestvendt gårdhave supplerer med et terrasseareal, og det er oplagt at skåle over en veloverstået dag med naboen her. Der hører også et fælles vaskerum til ejendommen. Hjemmet har tidligere været en etværelses lejlighed med separat køkken, men blev i 2020 omdannet til sin nuværende rumdeling med køkken og stue i ét samt et afgrænset soveværelse. Samme år fik boligen nyt liv med fuldspartlede og malede vægge og lofter, inddækning af rørinstallationer og skiftede vinduer. Det betyder altså, at du i dag kan træde ind til et rummeligt, velholdt og gennemlyst opholdsmiljø, der bare venter på, at du inviterer vennerne over til en festlig aften. Middagen kokkereres ved det stilrene Kvik-køkken, hvor den massive træbordplade fuldender udtrykket. Trægulvene tilfører stemning til hele lejligheden og breder sig helt ind i soveværelset. På badeværelset skaber klinkerne et enkelt udtryk, og morgenbadet bliver en fornøjelse under regnbruseren.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.