TILBAGE

Esther Aggebos Gade 16, 1. 4., Aarhus C

4 rum

177 m2

5.995.000

177M2 LEJLIGHED PÅ AARHUS Ø MED UDSIGT TIL HAVNEN

Hvis I drømmer om moderne kvalitetsløsninger, smukke finesser og nordisk minimalisme, når det er bedst, så kast et blik på denne lejlighed, som ligger i det arkitektoniske mesterværk Z-huset. Lejligheden fremtræder med et usammenligneligt stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, mens I videre kan se frem til tre værelser og et badeværelse. Der er ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, indretning eller beliggenhed, og lejligheden opfylder bestemt den kompromisløse købers behov.

Aarhus Ø har sin helt egen charme tilbagetrukket fra byens puls i perfekt harmoni med kort afstand til alle tænkelige fristelser. Området byder på legepladser, ligesom det er oplagt at gå en rolig aftentur i kvarteret eller benytte vandets faciliteter. Tæt ved adressen bliver der opført en gågadepark uden kørende trafik, hvilket blot åbner op for endnu flere hyggestunder under åben himmel.

Z-huset står som en funklende genistreg med elevator, stor parkeringskælder og en utrolig højtloftet stueetage, hvorfor denne lejlighed ligger højt og luftigt med et fænomenalt lysindfald. I træder over dørtærsklen til en fin, indbydende entré, der fører direkte videre til hjemmets hjerte.

Det imponerende opholdsmiljø forener stue og køkken-alrum, hvor køkkenet er udført med HTH-elementer, mens et pænt trægulv breder sig fra ende til anden. Herfra er der direkte udgang til en lækker altan med morgen- og formiddagssol, mens loftshøje glaspartier afslører udsigten til lystbådehavnen, hvor skibene glider forbi.

På grund af køkken-rummets betragtelige størrelse er det ikke svært at forestille sig, hvordan der nemt kan etableres et hjemmekontor med opsætning af en rå glasvæg i bedste New Yorker-stil, ligesom der kan etableres en almindelig væg, hvis man ønsker flere børneværelser.

Som en eksklusiv krølle på halen er Genvex i alle rum samt gennemgående gulvvarme inddelt i mindre zoner, så varmen kan styres individuelt.

Til boligen hører desuden et depotrum i kælderen i en god størrelse.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Thomas Bo Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6144   |   Mobil: 9394 9666
[email protected].dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.