TILBAGE

Hyldegårdsvej 56, 3. th., Charlottenlund

6 rum

142 m2

Solgt

NEW YORKER STIL

Lys og moderne lejlighed med privat tagterrasse, der med sine 142 velindrettede kvadratmeter placerer sig i den eksklusive ende af skalaen. Her får I ikke alene en imponerende flot og indflytningsklar bolig i to etager, I får også en privat tagterrasse med en ganske betagende udsigt, som på de klare dage rækker helt til lufthavnen. Lejligheden er beliggende på 3. sal i en godt vedligeholdt og veldrevet ejendom fra 1933. Her kommer I til at bo i hjertet af Charlottenlund, bare få skridt fra hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder og ikke langt fra S-togsstationen, Dyrehaven, Charlottenlund Fort og Øresund. Foreningen byder også på privat parkering, hyggelig gårdhave med legeplads.

Den gennemtænkte planløsning giver jer fuldt udbytte af hver eneste kvadratmeter. Den indbydende entré fungerer også som fordelingsgang og er udstyret med flere garderobeskabe, så familiens overtøj nemt kan gemmes af vejen. Stilen er lys og minimalistisk med flotte, lyse plankegulve og gode materialevalg overalt. Fra entréen er der adgang til et flot og stilrent køkkenalrum, der er placeret i åben forbindelse med en hyggelig opholdsstue. Køkkenet er indrettet med matsorte elementer og hvidevarer af høj kvalitet, mens stue giver god plads til både spisebord, bløde sofaer og en elegant trappe, som viser vej til overetagen. Derudover byder underetagen på to flotte værelser af god og anvendelig størrelse samt et lækkert badeværelse med bruseniche, mens det rummelige soveværelse med synlige bjælker og masser af charme venter på overetagen, hvor man også finder et hyggeligt værelse med skråvægge, et badeværelse med brus og plads til vaskemaskine samt en skøn stue med store vinduespartier ud mod den flotte tagterrasse, der udgør lejlighedens mest eftertragtede plet i de lyse måneder.

På terrassen er der plads til både bord og stole, så middagen kan nydes under åben himmel, og der er også gode muligheder for at slappe af i solen, mens man lader blikket vandre. Terrassen har skydedøre, der kan køres helt ud så rum og terrasse smelter sammen. Desuden er der helt nyt tag på ejendommen, som er betalt.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.