TILBAGE

Ordrupvej 48A, 4. th., Charlottenlund

4 rum

89 m2

4.745.000

Åbent hus: 19. september kl. 13:35 - 14:00

LYS 4V I TO PLAN MED 4 ALTANER

ÅBENT HUS - Søndag D. 19.09 kl. 13:35 - 14:00

Spændende lejlighed i 2 plan centralt i Ordrup med fire altaner

I et fredeligt kvarter ikke langt fra Ordrup Station ligger denne lyse og spændende lejlighed, der giver jer ikke mindre end fire dejlige altaner, hvor I kan nyde solen og det flotte udsyn over området. Her kommer I til at bo lige i nærheden af alt det, I har brug for i det daglige. I får et fantastisk nærmiljø, hvor cyklen på de varme dage bringer jer til Skovshoved Havbad, eller dagen starter med en løbetur under skovens trækroner i Dyrehaven. Samtidig drager I fordel af alle Ordrupvejs handelstilbud, mens I på under en halv time kan nå Hovedbanegården med offentlig transport. Der er gåafstand til byens hyggelige spisesteder, mens I finder både skole, gymnasium og daginstitutioner inden for en radius på en kilometer.

Lejligheden er fordelt på to etager, og man får let fornemmelsen af at bo i rækkehus. Allerede når I træder ind ad hoveddøren, vil I bemærke den behagelige atmosfære, der præger jeres nye hjem. Fra forstuen er der adgang til en lys og luftig opholdsstue, der imponerer med et flot lysindfald og en betagende udsigt. To franske døre adskiller stuen fra det flotte køkken-alrum, hvor et funktionelt køkken og en elegant og særdeles lys spisestue smelter sammen til et. Fra stuen er der udgang til en dejlig, altan, der er orienteret mod sydøst, mens der fra køkkenet er udgang til en mindre altan med eftermiddags- og aftensol. En elegant, svungen trappe viser vej til overetagen, hvor I finder et rummeligt soveværelse med indbygget skabsplads og udgang til sydøstvendt altan, et badeværelse med brus samt et dejligt værelse med udgang til sydvestvendt altan. Fra soveværelset er der et dejligt kig til Øresund.

Lejligheden er placeret øverst i en velholdt ejendom, så I får områdets absolut bedste udsigt, og med til lejligheden hører et privat opbevaringsrum i ejendommens kælder samt adgang til vaske- og cykelkælder. En skøn lejlighed med fire hyggelige altaner og en særdeles attraktiv beliggenhed lige midt i Ordrup. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Nirekha Saravanabavan

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6140   |   Mobil: 5356 8161
ns@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.