TILBAGE

Jægersborg Alle 158D, Gentofte

3 rum

159 m2

9.995.000

Åbent hus: 23. januar kl. 12:15 - 12:40

Historisk liebhaverbolig

ÅBENT HUS - Søndag D. 23.01 kl. 12:15 - 12:40

Det er ikke hver dag, at man får mulighed for at bosætte sig i et fredet hus, som har adelige rødder i historien. Men den chance byder sig nu, hvor denne bolig der er totalrenoveret i 2015 på Jægersborg Kaserne står til rådighed. Med bopæl i det veludførte, gule bygningsværk får I fornøjelsen af et indflytningsklart interiør, mens omgivelserne er præget af romantisk landsbyidyl i tæt relation til både naturen og byen. Det er synet af en yderst smuk ejendom fra 1770, der møder jer ved ankomst på matriklen. Den gule facade med hvide, småsprossede vinduer og en markant, rød hoveddør er toppet af et rødt tegltag, hvor kviste fuldender det klassiske udtryk. Omkring bebyggelsen ses rustik brostensbelægning, der afløses af velanlagte plæner og opvoksede træer, og det er svært ikke at føle sig hensat til en anden tid, når man begiver sig rundt på Jægersborg Kaserne.

I træder inden døre til et flot moderniseret interiør på 159 etagemeter, hvor stilrene faciliteter harmonerer med originale detaljer. Særligt de udskårne paneler, fløjdørene og det blotlagte murstensgulv bidrager til hjemmets særpræg i funktionalitet og udseende. To stuer en suite udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I kan skabe stemningsfulde stunder i familiens nærvær og glædes over det dejlige lysindfald. Køkkenet befinder sig særskilt og danner en eksklusiv ramme om madlavningen, så I får optimale betingelser for at udfolde gastronomiske talenter. Rummet er ligeledes præget af en åben og luftig atmosfære takket være den signifikante loftshøjde, der samtidig løfter sløret for trappen til førstesalen. I vil føle det som et naturligt sted at samles til duften af intens, nybrygget kaffe og delikate hverdagsretter. Endvidere råder stueetagen over et dejligt badeværelse, mens overetagen er allokeret til ét stort, lyst og rummeligt værelse med massive loftsbjælker samt yderligere et badeværelse.

Jeres nye hjem er velplaceret, og kasernen konstituerer i sig selv en kulturhistorisk oase nær Gentoftes mange tilbud. På blot fem minutter kan I fordybe jer i de fortryllende skovarealer og langs søerne eksempelvis i Hundesømosen, Ermelunden eller Bernstorff Slotshave. Samtidig får I let ved at ordne dagligvareindkøb, og for pendlende forældre eller storbyhungrende familiemedlemmer i øvrigt, er der fine forbindelser med tog fra Jægersborg Station mod København.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Nirekha Saravanabavan

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6140   |   Mobil: 5356 8161
ns@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.