TILBAGE

Hulgårdsvej 72, st., København NV

4 rum

150 m2

6.250.000

SKØN VILLALEJL. M. HAVE

Vi befinder os i Grøndalskvarteret, i København NV. Tilbagetrukket og diskret på hjørnet af Hulgaardsvej og den charmerende Æblevej, ligger denne virkelig skønne og karismatiske villalejlighed. Huset er opdelt i 2 anparter, og denne bolig består af stueetagen med direkte udgang til egen, virkelig skøn terrasse og have. Til denne bolig hører også fuld, højloftet kælder, med mange avendelsesmuligheder. Hoveddøren til denne bolig er via Æblevej, og haven er beliggende helt ugeneret og rolig, med sol næsten hele dagen. Alligevel befinder du dig kun 5 km fra centrum af København, og nærmeste metro station ligger kun 1 km væk.

Selve boligen emmer af herskabsstemning med stuklofter, charmerende, originale småsprossede vinduer med forsats, plankegulve og sildebensparketgulve, 2 klassiske stuer en suite, den ene med en helt fantastisk vindueskarnap. Inde i lejligheden er der et stort badeværelse, pænt køkken med plads til spiseafdeling og yderligere 2 skønne, store værelser. Fra den ene stue er der adgang til den skønneste veranda/udestue som evt. kan indrettes til en hjemmearbejdsplads. I daglig stuen er der indbyggede reoler fra gulv til loft, og fra udestuen er der udgang til en virkelig stor terrasse med flot stenbelægning samt nedgang til en fin græsplæne samt blomsterbede med smuk beplantning. I den fælles, smukke Hall har sælger desuden sit eget toilet samt nedgang til kælderen.

I nabolaget er der flere grønne områder, bl.a. Degnemosen og Grøndalsparken, for de små er der er legeplads på Æblevej, og for de aktive sportsinteresserede er der Grøndalscenteret med indendørsaktiviteter, og Genforeningspladsen med tennisbaner og fodbold. Alt i alt får man en super central beliggenhed tæt på storbyen, i et grønt og hyggeligt område af København.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.