TILBAGE

Søstjernevej 50, Hvidovre

4 rum

167 m2

7.000.000

NYBYG NÆR VAND

Sælger erhverver huset i 2019, og river det herefter stort set ned! Basalt bør som minimum nævnes: Der installeres gulvvarme overalt, naturgasfyr, el-inst., kloakker, klimablokke på ydermure, vinduer/døre (alu/træ), eternittag, klimarensende anlæg m.m.. Her er huset med stil og sans for detaljer, i et børnevenligt villakvarter med gode naboer og ganske kort afstand tilindkøbsmuligheder, Langhøjskolen, privatskole, børnehave og andre dagligdags fornødenheder og bare fem minutter på cykel fra Friheden Station med S-togsforbindelse til København - tager 15 minutter.
Villaen er beliggende i det populære Strandmarkskvarter, dejlig tæt på grønne og rekreative områder og med strand, vinterbadning og kajakklub 10 minutters gang fra huset. Allerede, når man ankommer til adressen, betages man af husets stilrene ydre, som fortsætter indenfor, hvor indretningen er holdt i den lyse og nordiske stil med materialer af højeste kvalitet og en behagelig atmosfære. Man møder entréen i åben forbindelse til fordelingsgang med adgang til samtlige rum i huset. På højre side venter et skønt opholdsmiljø, hvor det flotte Svane Køkken, der er indrettet med bordplader i marmor og et væld af moderne bekvemmeligheder, er placeret i åben forbindelse med en imponerende flot stue med smukke, lyse sildebensparket-gulve, lofter til kip og et stort vinduesparti, der inviterer den hyggelige baghave indenfor. Om sommeren er det oplagt at skubbe skydedøren til side, så den solbeskinnede, sydøstvendtefliseterrasse indgår som en integreret del af boligen.
Naturligvis er loftshøjden i den resterende del af boligen også bemærkelsesværdig høje. De flotte, overfladebehandlede parketgulve fortsætter ud i gangen og ind i det lyse og rummelige soveværelse, der byder på moderne garderobeskabe udstyret med eksklusive lædergreb fra Ochre og et tilhørende badeværelse med væghængt toilet og italienske klinker på gulvet og i brusenichen. Villaen byder desuden på endnu et badeværelse, der er holdt i nøjagtig samme stil som det første, to gode værelser samt et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine, tørretumbler og andre ting. Haven er lukket, og med skønt, stort terrasseareal. Gartneren anlagde i sommers den flotte græsplæne. Nu kan køber nøjes med at finpudse indkørsel og forhave. Ring for en eksklusiv fremvisning af Søstjernevej 50.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.