TILBAGE

Værnedamsvej 1, 2. tv., Frederiksberg C

4 rum

128 m2

Solgt

UNIK 4V VÆRNEDAMSVEJ

Værnedamsvej… Formentlig Frederiksbergs mest attraktive adresse. Gaden er kendt for den hyggelige, uhøjtidelige stemning. Her ligger de små vinbarer og restauranter side om side med velrenommerede luksus-brands indenfor delicatesse. Det er ikke hvem som helst, der åbner sin forretning på denne gade. Sjældent udbydes boliger til salg. Her vil man nemlig gerne blive boende. Den uhøjtidelige stemning blander sig med den rolige summen af liv, og det hele tilført den helt rette vibe og hype.

Den smukke lejlighed opfylder den kræsne kundes krav til herskabelighed på Frederiksberg. Stukkatur og sildebensgulve forenes nemlig med et forrygende lys, og som supplement til det nydelige udtryk er også grundplanen veludført. Fx har lejligheden 2 badeværelser. Det lyse egetræsgulv i sirligt sildebensmønster pryder de to stuer en suite, som forbindes af hvide fyldningsdøre og har rosetter som kronen på værket. Forestil dig festlige middage såvel som en afslappende stund med litteratur i hånden og en dampende kop kaffe. Rummene indbyder nemlig til ophold, uanset om du er alene eller har gæster. Videre tilgås køkkenet, der er renoveret i omtrent 2019, og her fortsætter underskabene i eg den røde tråd med en matchende bordplade, som er ført til gavl, mens de glatte, hvide overskabe fuldender den nordiske æstetik. SMEG-gaskomfuret og Quookeren gør madlavningen til en sand fornøjelse, og det lille indhak i køkkenet fortæller netop om en lejlighed med historie.De to værelser ligger i hver sin ende af hjemmet, og det ene bliver oplagt et hjemmekontor, et nydeligt gæsteværelse eller lige dét, du ønsker. Videre byder lejligheden på to badeværelser, hvor det ene er med kar, og det andet er med bruseniche. Du råder desuden over et loftrum. Sluttelig skal du træde ud på den vestvendte altan, der er opført i cirka 2019 og med orientering mod gården. Du får den autentiske fornemmelse af Frederiksberg, når det er bedst, med Frederiksberg Allé få skridt fra hoveddøren. Alléen leder dig mod Frederiksberg Have, hvor den gode atmosfære og stemning fortsætter, mens du bevæger dig langs stierne med godt selskab under armen. Er det omvendt bylivet, der trækker, kan du drage mod Indre by, med Tivoli kun 1,5 km fra hoveddøren. Af mere praktiske forhold ligger den nye metro ca. 650 mtr. væk.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.