TILBAGE

Christian Winthers Vej 15, 1., Frederiksberg C

9 rum

352 m2

29.000.000

INVESTERINGSEJENDOM MED EGEN BOLIG

Lej 1. sals lejligheden ud, og benyt selv 2. sals lejligheden. Anslået årlig lejeindtægt for 1. sal kr. 312.000. Lav boligydelse.

I den grandiose ejendom på Chr. Winthers Vej 15 - opdelt i 2 enheder - udbydes her 1. og 2. sal, som består af 2 selvstændige lejligheder. Denne enhed kan efterfølgende opdeles til 2 ejerlejligheder . Alternativt kan man bebo den ene lejlighed, og leje øvrig lejlighed ud. Enheden har sit eget afgrænsede havestykke. Hele ejendommen er top restaureret og renoveret. Der er fuld kælder under ejendommen, som er nærmere disponeret/opdelt til de 3 respektive lejligheder.

Lejligheden entreres via en fælles, meget flot opgang. 1. sals lejlighed består af entré, 3 store, smukke stuer, 2 værelser, det ene med adgang til toilet. Stort spisekøkken med adgang til et originalt fadebur samt køkkentrappen, som fører ned til kælderen. Badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler. Lejligheden præsterer et meget flot lysindfald og udsigt. 2. sals lejlighed imponerer med et kæmpe fællesrum, hvor det stilrene køkken er flot placeret som en harmonisk del af rummet. Lysindfaldet er enestående, de synlige bjælker giver en udsøgt karakter til lejligheden, som er fyldt med arkitektoniske finesser. En integreret brændeovn er placeret centralt. Der er 3 værelser samt lækkert badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler. Man kan frit vælge, om man ønsker at benytte hovedtrappen eller bagtrappen som primær indgang til lejligheden. Begge er hensigtsmæssige.

Såvel ejendommen som lejligheden karakteriseres ved en renovering, hvor arkitekten har respekteret husets oprindelige stil, og tilført nutidens moderne standard. Således ligger der brede, hele planker (Brahetrolleborg) i hele huset. Der er gulvvarme i al beboelse. De originale vinduer samt stuk og rosetter er velbevarede og restaurerede. Alle installationer er udskiftet i 2018.. Udvendigt fremstår facaden med sine smukke, røde mursten, naturskifer hører sig til, og som en lille frækhed, er der specieldesignet afskærmning til dagrenovation, cykeloverdækning samt diskret udendørsbelysning. Belægningen passer til ejendommen, og en stilren jernport sørger for privatliv. Der er naturligvis dørtelefon med kamera, og køkkentrappen er ligeså velrestaureret og med særligt tilpasset tæppebelægning og lamper. Hele ejendommen har gennemgået en nænsom totalrenovering. Fra taget som blev udskiftet i 2018 til den højloftede, yderst anvendelige kælder, hvor der naturligvis er lagt dræn omkring.
Beliggenheden fås næppe bedre på fashionable Frederiksberg.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.