TILBAGE

Vester Voldgade 4, 2., København V

3 rum

169 m2

Solgt

INDRE BY SMUK HERSKABSLEJL.

Altanprojekt er vedtaget!

På en super central og alligevel rolig location i Indre By, udbydes nu en ualmindelig flot og storslået herskabslejlighed, der sammen med ejendommen Nyrosenborg kan dateres helt tilbage til 1895. Ejendommens aristokratiske udtryk, skifertag og flotte tårne fremstår herskabeligt og leder tankerne hen på Rosenborg Slot. Adressen er misundelsesværdig, og på Vester Voldgade bor man med kig til Rådhuspladsen, få skridt fra byens charmerende latinerkvarter, der byder på et væld af specialbutikker og restauranter, og med kort afstand til Ørstedsparken, Tivoli, Grand Teateret og Torvehallerne.


Lejligheden placerer sig på anden sal og rummer 169 veludnyttede kvadratmeter. Den blev totalistandsat i 2014, og stilen er et flot mix af originale detaljer og moderne løsninger, så den oprindelige sjæl er bevaret i de smukt dekorerede lofter og de klassiske sildebens-parketgulve, mens funktionaliteten er løftet op til et niveau, der er 2021 værdig. Allerede fra indtræden i opgangen ved man, at her befinder man sig i et eksklusivt miljø. Fra den indbydende entré er der adgang til lejlighedens trofæ: En stor og meget elegant dobbelt-stue, hvor store vinduespartier og en smuk, historisk karnap sikrer et helt fantastisk lysindfald. Her er der så rigeligt plads til både spisebord og sofahjørne, og går man helt ud i karnappen, kan man se Rådhuspladsen, der ligger 250 meter fra adressen. Fra stuen er der adgang til et lyst og rummeligt køkken fra Køkkensnedkeren, der er stilrent indrettet med hvide elementer og udsigt til gården. Altanprojekt ud mod gården er godkendt, og man kan opnå altan på 5x1,3 mtr. Boligen byder desuden på to flotte soveværelser, et badeværelse med separat bruseniche m. glasvæg samt et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har genvex-system, vola-armaturer og hårde hvidevarer fra Siemens.


I denne klassiske ejendom er der blot en lejlighed på hver etage, så hverdagen er fredelig, og den centrale beliggenhed til trods er der gode parkeringsmuligheder i nærmiljøet. I sommeren 2021 bliver vinduerne ud mod Vester Voldgade skiftet, og både lejligheden og resten af ejendommen står i flot og velholdt stand. Foreningen har ca. 3 mill. i opsparing (31 lejligheder). Der er reserveret beløb til udskiftning af vinduer samt skorstensrenovering.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.