TILBAGE

Valby Langgade 5, 1., Valby

5 rum

147 m2

Solgt

TAGTERRASSE VED SØNDERMARKEN

Pragtfuld villalejlighed som kan prale af en helt unik og fri udsigt udover Carlsberg-kvarteret samt Søndermarken.
Lad det være sagt med det samme - dette er en villalejlighed ud over det sædvanlige. Her får I nemlig en lys og indbydende bolig placeret på første sal i en af Valbys mest charmerende og velbeliggende villaer. Location er besnærende og yderst attraktiv. Her har man første parket til Søndermarken. Såvel Frederiksberg Allé som Gl. Kongevej ligger kun ca. 1,5 km. fra adressen. Lejlighedens store vinduespartier giver jer et fantastisk udsyn over Carlsberg Kvarteret mod syd og Søndermarken mod nord, og inden for gå-afstand har I både ZOO, et livligt cafémiljø, Valby Langgades handelsstrøg, Spinderiet og meget, meget mere.


Lejligheden rummer 147 veludnyttede kvadratmeter og dertil kommer en stor, sydvendt tagterrasse med sol fra morgen til aften.
Fra terrassen, der i den grad indbyder til fest og hygge, er der et flot udsyn over Carlsberg-kvarteret, så I kan følge årstidernes skiften fra første parket, og her er rigelig plads til både loungeområde og stort spisebord.
Lejligheden er særdeles praktisk indrettet, den har et lysindfald og en charme, der vil betage enhver der træder ind i de to elegante stuer en suite, der begge imponerer med lyse trægulve og et flot lysindfald. Dertil kommer et dejligt, rummeligt spisekøkken, et flot soveværelse med skabsplads og udgang til sydvendt altan, et pænt flisebadeværelse samt to regulære værelser. Følger I trappen til tagterrassen, finder I desuden et hyggeligt disponible rum, der kan indrettes som kontor, gæsteværelse eller noget helt tredje, samt loftsrum. Endelig får I det store skønne uderum på terrassen, hvor I kan nyde udelivet og den sommerblå himmel.


Lejligheden er placeret på første sal i en charmerende villa fra 1877, og der er kun to lejligheder i ejendommen, så her kommer I til at bo i fredelige rammer – og samtidig helt tæt på alt det, der gør bylivet attraktivt.
Parkeringspladser er der ikke mangel på i det daglige, og har I børn vil I sætte pris på, at der er både skole og daginstitutioner i nærområdet. Forventeligt skal taget udskiftet indenfor overskuelig årrække.Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.