TILBAGE

Trekronergade 15A, ST., Valby

6 rum

230 m2

12.900.000

LUKSUS VILLALEJLIGHED

Den tidligere fotofabrik på Trekronergade blev i 2017 omdannet til 3 lækre lejligheder. Denne smukke lejlighed med privat terrasse hører til i den absolutte liebhaverklasse. Her får I ikke mindre end 230 meget flotte boligkvadratmeter og dertil kommer en dejlig terrasse, hvor I kan nyde de grønne omgivelser i ro og mag.
Beliggenheden er i absolut særklasse. Her bor man i fredelige omgivelser lige op til det attraktive forfatterkvarter og samtidig er der en kort gåtur til Spinderiet og byens mange butikker og hyggelige caféer. Selvom Valbys hyggelige bymidte allerede nu er kendt som et ualmindeligt lækkert og hyggeligt område, er der planer om, at Trekronergade skal forgrønnes i den kommende tid, ligesom den nærliggende Toftegårds Plads skal renoveres.

Den smukke og historiske bygning rummer i alt tre luksuriøse lejligheder, hvor denne er placeret i stueetagen. Indretningen er lys og moderne med flotte, lyse trægulve og store, smukt hvælvede vinduespartier, der bidrager med et imponerende lysindfald. Fra den lyse og indbydende entré er der direkte forbindelse til det store, åbne opholdsmiljø, der forener opholdsstue og spisestue med et lækkert køkken med hvide elementer fra HTH, hvidevarer fra Siemens og bordplader af massivt træ. Overalt er der valgt materialer af den høje kvalitet, og lejligheden udmærker sig ved at forene den klassiske og tidsløse stil med moderne bekvemmeligheder som gulvvarme og spots i loftet. Foruden det rummelige opholdsmiljø, får I glæde af et stort soveværelse med udgang til den skønneste terrasse, hvor morgenkaffen og fuglesangen kan nydes i ro og mag, tre regulære værelser samt to flotte badeværelser med brus.

Fotofabrikken blev opført i 1900 og var i mange år Danmarks største fabrik for produktion af fotografisk papir og film. I 2017 blev hele bygningen renoveret, og det gælder naturligvis også for denne lejlighed, der står i fantastisk flot og indflytningsklar stand. Med i pakken hører også fri adgang til fælles for- og baghave, ligesom I råder over et privat kælderrum med plads til opbevaring.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.