TILBAGE

Banevolden 44, 3. 27., Valby

1 rum

40 m2

1.650.000

LYS, BELIGGENHED & ELEVATOR

På tredje sal i en karakteristisk ejendom fra 1975 møder I denne nydelige og velindrettede lejlighed i Valby. Beliggenheden er central og yderst fordelagtig i forhold til hverdagens gøremål, og dertil kommer den hyggelige gårdhave, som I frit kan bruge.
I bosætter jer tæt på alt, hvad man kunne ønske sig. Bare få hundrede meter herfra finder I Valby Langgade, der bugner med hyggelige caféer, velrenommerede restauranter og specialbutikker. Forretninger af enhver art har I også adgang til i Spinderiet, og hvad angår rekreative arealer er der ikke langt til Søndermarken og Frederiksberg Have - begge er oplagte steder at tage hen på de varmeste sommerdage.

Under 500 meter fra jeres kommende hjem kan I tilgå den offentlige transport. Det gælder for både busforbindelser, S-tog og regionaltog, så uanset, om I skal mod Fyn og Jylland eller rundt i hovedstaden, er det nemt og bekvemt. På cykel kan distancen til Indre By tilbagelægges på bare 4 kilometer.

I ankommer først til en fin entré. På højre hånd ligger badeværelset med hvide, kvadratiske klinker på væggene, og ret fremme ligger opholdsrummet med stue og køkken i ét. Køkkenet fremstår kompakt med enkle, hvide fronter og flotte bordplader, der matcher gulvet. Ind ad vinduerne strømmer et rigt lysindfald, og i kraft af rummets størrelse, er det nemt at indrette med alle de funktioner, man har brug for. Her er tilmed en fransk altan.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Tobias Haubye Zumofen

Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6032   |   Mobil: 2633 8170
thz@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.