TILBAGE

Amalievej 9A, st., Frederiksberg C

3 rum

97 m2

Solgt

VILLA STEMNING AMALIEVEJ

Kvadratparket og sildebensmønster, spabad og så lige en vinkælder er blot nogle af de højdepunkter, I skal se frem til at opleve ved denne villalejlighed med udgang til stor terrasse. Dertil hører en stor, og atmosfærefyldt fælleshave. Beliggenheden har dog den største x-faktor, og kenderen ved, at det er her, man helst vil bo på Frederiksberg. Gaden er præget af ro og atmosfære, store, smukke ejendomme og kun få meter til Gl. Kongevej. Denne bolig kan sammenlægges med 9B, som også er til salg. Herefter ialt ca. 160 m2 beboelse.

Den smukke ejendom, ialt ca. 1.150 m2 grund, har præget bybilledet siden 1867 med en murstensfacade, muret gesims og klassiske, hvidrammede dannebrogsvinduer. Inden døre er interiøret især prydet af det æstetiske trægulv, der elegant smyger sig i et kvadratisk mønster. Det ses på boligens primære kvadratmeter udgjort af et fantastisk køkken-alrum. Her får I ideelle rammer om samværet, når hjerterummet forener opholdsmiljøets funktioner. Imens toner de massive egetræsfronter frem og tilfører det ældre køkken et nydeligt udtryk.
De private gemakker fordeler sig over to værelser med sildebensparket, og stueetagen afrundes af et badeværelse fra 2017, hvor I mærker gulvvarmen og bliver forkælet af et lækkert spabad. Endnu et badeværelse af ældre dato gemmer sig i kælderen, der også er indrettet med et pænt vinrum foruden to øvrige mindre disponible rum.

Den helt vidunderlige, store have får I fordelagtigt direkte udgang til fra køkken-alrummet og den store, private terrasse. Sammen med øvrige 3 lejligheder, kan I dele de mange sektioner og hyggekroge herude, hvor I sagtens kan få et frirum til at sidde for jer selv. Ejerforeningen er desuden veldrevet, og to gange om året samles I om at få udearaelerne til at stå skarpt. I bosætter jer på Indre Frederiksberg og kan således se frem til alt, hvad bydelen tilbyder. Der er lige langt - eller kort - til 3 metrostationer. Faktisk er daginstitutionen så tæt på, at selv de mindste fødder klarer turen derhen, men også bus, indkøb, skole og idrætsfaciliteter nås på maksimalt fem minutters gang.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.