TILBAGE

Falkoner Alle 59, 4. TH., Frederiksberg

5 rum

145 m2

10.000.000

SMUK PENTHOUSELEJLIGHED

Lad jer betage af denne enestående, toetagers lejlighed på Frederiksberg, hvor I får fornøjelsen af unikke udemiljøer med fuldkommen ro og masser af lys hele dagen igennem. Ydermere er det eksklusive boligareal renoveret i 2020, og storbyens talrige tilbud venter lige om hjørnet.
Med bopæl øverst oppe kan I se frem til en særpræget ro på de baggårdsvendte udemiljøer. Glæd jer til at nyde stemningsfulde grillaftener i fuld aftensol på tagterrassen, mens I kigger over den frodige gårdhave, der henleder tankerne på skoven i kraft af de gamle træer i tæt beplantning.

Lejligheden er tilmed øverst placeret i ejendommen, således at I undslipper støjen fra Falkonér Allé. Velisolerede vinduer sikrer ro inden døre, hvor der ligeledes åbenbares et elegant interiør med gennemgående, lyse egetræsgulve i herregårdsplanker og et fortrinligt lysindfald. Kombineret med det sammenhængende stilvalg skabes en helt særlig atmosfære.
To stuer en suite udgør boligens primære opholdsmiljø, og her vil I bemærke de store, hvælvede vinduer, smukke paneler og stukkatur. I køkken-alrummet indbyder det topmoderne snedkerkøkken fra Handcrafted Interiors til gastronomiske udfoldelser. Det fremtræder med overflader af elegant Jura Grau-kalksten, Quooker-armatur, kogeø samt specialdesignet læderbænk.
Endvidere byder underetagen på et udsøgt badeværelse, mens I på øverste etage møder en lys repos med vældige glasskydedøre, som løfter sløret for terrassen udenfor. Heroppe står også to soveværelser til rådighed. Dertil hører et kælderrum samt fine parkeringsmuligheder med ladepladser på de omkringliggende sideveje.

Beliggenheden beriger jer med gåafstand til fornødenheder og oplevelser på det attraktive Frederiksberg. I kan således begive jer ud på caféer og restauranter, ligesom I kan gå på opdagelse i Frederiksberg Centret. Trænger I imidlertid til et break fra byens pulserende liv, er Frederiksberg Have eller Assistens Kirkegård oplagte steder til gåturen. I får ligeledes let til metrostationer og Indre By.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.