TILBAGE

Dronning Olgas Vej 28, 1., Frederiksberg

5 rum

143 m2

Solgt

EKSKLUSIV VILLALEJLIGHED

På en villavej centralt på Frederiksberg finder I denne herskabelige villalejlighed.. Den ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1899 med spir og byder jer velkommen med en grøn forhave, to private parkeringspladser samt eget havestykke bag ejendommen. Lejligheden blev istandsat i 2017 og er efterfølgende yderligere tilført smukke istandsættelser. Opnå kombinationen mellem moderne komfort og historiske vingesus. Her forkæler du sanserne med smuk, detaljeret stukkatur og minimalistisk interiør, der alt sammen fremhæves af et uovertruffen lysindfald. Som om det ikke var nok, får du også en fremragende adresse. Allerede ved ankomst til ejendommen fra 1899 slås tonen an. De sprossede ruder i samspil med de murede fremspring, for slet ikke at nævne spiret, sætter forventningerne højt.


Gennemgående sildebensparketten i eg indleder hjemmet og strækker sig til de fleste rum. Det er i køkkenet, at den ekstraordinære stukkatur træder frem med form af fugle, beplantning og geometriske mønstre. De sjælfulde finesser kombineres med den nutidige elegance i det hvide, grebsfrie køkken med marmorøen fra 2021. Du inspireres til at kaste dig ud i nordiske specialiteter, og du får assistance fra Quookeren, der har brusvand foruden de øvrige, velkendte funktioner. Udgang til skøn altan. Fløjdøre åbner for de to stuer en suite, og du vil bemærke de gennemgående dørhåndtag fra Arne Jacobsen i messing. Stuerne prydes også af stukkatur, der vil få din personlige indretning til at skinne.
Badeværelsesdøren er den eneste med andre håndtag - de har nemlig en unik form af delfiner i messing. Badeværelset giver dig wellness-fornemmelser i hverdagen med blandt andet Vola-armatur, og det helt minimalistiske fokus skaber en særlig ro, som man har frembragt under renoveringen i 2020. Samme år fik gæstetoilettet en tur, og endelig råder du over tre værelser, hvoraf to ligger i forlængelse af hinanden. Det meste af lejligheden har gulvvarme, og hvor der er radiatorer, er de beklædt med snedkerlavede skjulere fra 2021. Evt. mulighed for at inddrage bagtrappe til yderligere 5 m2 beboelse (pris anslået kr. 250.000).


Træterrassen er opført i 2021 og er en fantastisk oase til sommersolen. Der er lavet toilet i kælderen i efteråret 2021, som er dit, og det gør det hele lettere, fordi det er tæt på haven. I øvrigt tilgodeses du med et kælderrum og to private parkeringspladser.
Fra den stille, ensrettede vej finder du alt det praktiske i form af institutioner, Skolen på Duevej, indkøb og metro i gåafstand. Falkoner Alle og Godthåbsvej folder sig samtidig ud med masser af fristelser lige for dine fødder. Nyt tag skal forventes indenfor overskuelig årrække.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.