TILBAGE

Amalievej 9A, 2., Frederiksberg C

4 rum

102 m2

Solgt

EN SKØN PERLE PÅ INDRE FRB.

I inviteres til at slå vejen forbi en af den slags imponerende, æstetiske villaer, som øjnene forkæles med nogle få steder på Indre Frederiksberg. Dåbsattesten er skrevet i 1867, og det er på anden sal af Amalievej 9A, at I nu kan overtage nøglerne til et både charmerende, lyst og rummeligt hjem på bedste beliggenhed. Lejligheden, med en mindre altan og fælles benyttelse af den mest vidunderlige have, fordeler sig over en lys stue, et lille badeværelse, tre værelser (det ene ligger på repos´et) og et rummeligt køkken med separat kontor-plads. BEMÆRK: Direkte adgang til eget loftsrum, pt. udnyttet til opbevaring. I kælderen er fint, lyst disponibelt rum, opbevaringsrum samt et toilet til denne lejlighed. Herudover er der fælles vask- og tørrerum. Prikken over i’et er den stemningsfulde, velvoksne have. Her kan man altid finde en ugeneret og privat plet.

Det generøse lysindfald er en af de første ting, I bemærker i boligen, når I træder over dørtærsklen. Særligt i stuen og køkkenet, hvor den elegante, franske dobbeltdør lader solen skinne på tværs, er stemningen indbydende og atmosfæren behagelig. Det er i stuen, I har udgang til den hyggelige altan med plads til cafésættet, og så er de dekorative karnapper med til at skabe en luftig fornemmelse. I vil straks bemærke de smukke gulve af Douglasgran i stue og køkken. Originale trægulve i værelserne. Vinduer i hhv. køkken og værelser blev udskiftet i 2018-2020.

Sommeren kan tilbringes i haven, der er privat og fredfyldt med flotte, velvoksne træer og et omfangsrigt græsareal. I er også tæt på flere parker, hvor fridagene kan fordrives med picnickurven på et tæppe med en god bog, og så er omgivelserne rolige.
Det betyder dog ikke, at I får langt til hverdagens destinationer. Tværtimod. Der er nemlig gåafstand til dagligvareindkøb, skoler, institutioner, teater, biograf samt metroen og andre offentlige transportmuligheder.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.