TILBAGE

Amalievej 9B, Frederiksberg C

3 rum

69 m2

Solgt

AMALIEVEJ

Amalievej 9B har sin egen indgang i den fine villa med i alt 4 enheder. Denne bolig kan sammenlægges med 9A, som også er til salg. Lejligheden har direkte adgang fra køkkenet til en dejlig terrasse, og herfra er adgang til den meget store fælles have. Boligen var oprindeligt en 2-V, men den store stue blev opdelt, således at den fremstår med 2 værelser og 1 stue. Stort badeværelse, samt køkken med lille spiseplads. Omgivelserne er ganske særlige, idet kombinationen af den attraktive gade - på Indre Frederiksberg - med en gedigen bygning på en enestående stor grund og den skønneste have, sjældent findes.

Den smukke ejendom, ialt ca. 1.150 m2 grund, har præget bybilledet siden 1867 med en murstensfacade, muret gesims og klassiske, hvidrammede dannebrogsvinduer. Den helt vidunderlige, store have får I fordelagtigt direkte udgang til fra køkkenet og den private terrasse. Sammen med øvrige 3 lejligheder, kan I dele de mange sektioner og hyggekroge herude, hvor I sagtens kan få et frirum til at sidde for jer selv. Ejerforeningen er desuden veldrevet, og to gange om året samles I om at få udearealerne til at stå skarpt. I bosætter jer på Indre Frederiksberg og kan således se frem til alt, hvad bydelen tilbyder. Der er lige langt - eller kort - til 3 metrostationer. Faktisk er daginstitutionen så tæt på, at selv de mindste fødder klarer turen derhen, men også bus, indkøb, skole og idrætsfaciliteter nås på maksimalt fem minutters gang.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.