TILBAGE

Mynstersvej 14, 3., Frederiksberg C

4 rum

180 m2

13.000.000

Åbent hus med tilmelding

Høj klasse på Mynstersvej

Åbent hus - Søndag D. 23.01 kl. 11:00 - 11:30

Det er godt, at det både er beliggenheden og hjemmet, som følger med i købet her, for det havde været umuligt at vælge mellem dem. Der er nemlig tale om en sublim placering på Frederiksberg C, mens boligen er renoveret med respekt for stedets historie. Således suppleres sjælen med moderne æstetik og komfort, og resultatet er kort fortalt ikke til at stå for.

Ejendommen fra 1876 slår udefra tonen an med hvide fremspring og sprossede ruder i samspil med de røde mursten. Indenfor bemærkes de sjælfulde aner særligt i glaskasserne i gulvet, hvor man har nedlagt fund fra ejendommens renovering. Det var i omtrent 2007, at man overtog loftsrummet, hvor både dette og boligen således undergik en stor renovering efter alle daværende tidspunkts foreskrifter. Ydermere har nuværende ejer også udført markante forbedringer så sent som i 2021 i form af ekstra isolering, gulvvarme i flere rum, sildebensgulve og renovering af køkken og badeværelser. Hertil er der skiftet el og vvs samt ventilationssystem i køkkenet og badeværelserne.

Uanset om du er til finere fransk madlavning eller nordiske specialiteter, vil du elske at kaste dig over opskrifterne i det lækre køkken. En smuk detalje er stålbordpladen, der er specialfremstillet på stedet og har integreret vask. Under de varme kokkerier kan der tappes filtreret vand med isterninger fra Samsung-køleskabet, og efter strabadserne klarer den skuffeopdelte Fisher&Paykel-maskine opvasken. Sildebensparketten binder harmonisk rummet sammen med stuen, og samtidig vil du betages af loft til kip med synlige bjælker og tagvinduer, der sikrer en storslået atmosfære. Tilmed er tagvinduerne automatiske, så de lukker ved regn eller kraftig blæst.
Badeværelset i entré-plan er gennemrenoveret med blandt andet smukke, grønne mega-fliser, som skaber ro til rummet. Hertil kommer to værelser, mens overetagen byder på ét stort rum. Der foreligger alternative plantegninger og tilbud på newyorker-vægge, hvis du drømmer om en anderledes opdeling. Heroppe har du også et moderniseret badeværelse.

I ejerforeningen har man planer om at skifte altanen til en større udgave, renovere opgangen og optimere gården. Kort sagt er der styr på sagerne.
Området taler nærmest for sig selv, men skal man fremhæve noget, må det være cafélivet og shoppingmulighederne på Gl. Kongevej, mens Frederiksberg Allé byder på et metrostop. Frederiksberg Have og Søerne er selvsagt også i dit nærmiljø, så med andre ord har du her en ekstravagant Frederiksberg-adresse.
Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Sole Seibæk

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6031   |   Mobil: 2047 2566
ss@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.