TILBAGE

Folkevej 3, Gentofte

9 rum

232 m2

14.500.000

HERSKABSVILLA I GENTOFTE

Med en eftertragtet beliggenhed i Gentofte finder man denne fabelagtige villa, der er opført så sent som i 2016. Den præsenterer sig flot med hvidmalet facade, sort teglstenstag og et væld af detaljer, der giver et nærmest palæ-lignende ydre. Omkring boligen breder sig en velanlagt have, og fra adressen har man bekvem nærhed til såvel hverdagens gøremål som skønne naturområder. Området er børnevenligt med gode skoler, velrenommerede daginstitutioner og gode idrætsfaciliteter inden for gåafstand, og der er blot en kilometer til nærmeste togstation med forbindelse til København. Foretrækker man bilen er der godt 20 minutters kørsel til Københavns midtby.

Stilen er på en gang klassisk og moderne, og der er lagt vægt på langtidsholdbare, energirigtige og vedligeholdelsesfri løsninger. Indeklimaet får assistance af et effektivt ventilationsanlæg, der er installeret gulvvarme overalt i huset og isolationen lever op til alle moderne krav, så driftsomkostningerne holdes helt i bund. De 232 kvadratmeter er fordelt på to flotte etager, der begge imponerer med en gavmild loftshøjde og en stilfuld atmosfære. Allerede når man træder ind i den smukke hall, der er indrettet med klinkegulv og en smukt svunget trappe til førstesalen, betages man af den herskabelige stemning, der præger boligen. Fra hall´en går man videre ind i et lækkert køkkenalrum med gulve i sildebensparket, store småsprossede vinduespartier og masser af plads til selv et stort spisebord, hvor familie og venner kan samles om måltiderne. Køkkenet er med klassiske, hvide elementer og bordplader i massivt træ, og om sommeren er der mulighed for at åbne op ud til den skønne, sydvendte træterrasse, der ligger badet i sol fra morgen til aften. To franske døre adskiller alrummet fra en hyggelig opholdsstue med indbygget reol på den ene væg og udgang til terrasse mod både syd og øst. Endelig byder stueetagen på to gode værelser, et praktisk bryggers med egen indgang samt et lækkert badeværelse med bruseniche. Førstesalen er holdt i samme stil som stueetagen, og her venter det store, flotte forældresoveværelse med tilhørende walk in closet, et kontor, tre værelser og endnu et stilfuldt indrettet badeværelse med bruseniche. Her er der plads til den store familie der har behov for god plads, da der er hele 7 værelser i alt fordelt over begge plan.

Udelivet nydes fra første parket på den dejlige træterrasse, der omgiver villaen, så man altid kan finde en plet med sol eller skygge alt efter ønske og behov. Haven er nem og overskuelig at holde, og her er der desuden blevet plads til et 30 kvadratmeter stort, isoleret skur, der byder på mange spændende anvendelsesmuligheder. Hvis drømmen er et næsten nyt hus, der er holdt i den klassiske og herskabelige stil, så er denne villa det oplagte valg. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christian Brandt-Müller

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6007   |   Mobil: 2320 9888
cbm@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.