TILBAGE

Hørmarken 26, Bagsværd

3 rum

60 m2

4.095.000

Flot og funktionelt rækkehus i børnevenligt kvarter

I et fredeligt og familievenligt kvarter, hvor rigtig mange børnefamilier allerede har valgt at bosætte sig, ligger dette nydelige rækkehus fra 1941, der imponerer med en lys og moderne indretning og en flot, renoveret kælder i boligkvalitet. Huset er løbende renoveret og moderniseret, så man bliver præsenteret for en indbydende og indflytningsklar bolig, hvor især kælderen er opdateret inden for de seneste år, så de nye beboere får hele 120 velindrettede etagemeter samt en dejlig, overskuelig have.

Jakken hænger man fra sig i den indbydende entré, der leder videre ind i en lys og charmerende opholdsstue med rustikke plankegulve og store, sydvendte vinduespartier samt udgang til den skønneste, overdækkede træterrasse, der er orienteret mod syd, så der er masser af sol fra morgen til aften. I åben forbindelse med stuen, finder man et dejligt køkkenalrum med praktiske, lyse klinker på gulvet og et flot, gennemgående lysindfald. Køkkenet er indrettet med hvide elementer, og alt i hårde hvidevarer, og alrummet giver plads til et spisebord, hvor familie og venner kan samles om måltiderne. Endelig byder stueetagen på et pænt soveværelse med skabsplads, samt et badeværelse med brus. I den høje, tørre kælder er gulvet belagt med fine, italienske klinker, og under den seneste renovering blev der lagt gulvvarme i den ene halvdel af gulvarealet. De 60 kvadratmeter rummer et vaskerum, et mindre teknikrum, et toilet, et pænt kontor med et fint lysindfald samt to disponible rum, der kan indrettes som gæsteværelse, tv-stue eller andet.

Haven er både nem at holde og pæn at se på, og der er masser af plads på den solrige træterrasse, så både familie og venner kan inviteres til hyggelige sammenkomster. Området byder på en helt nyrenoveret legeplads, og kvarteret er for nylig blevet klimatilpasset, så selv store regnskyl kan passere uden problemer. Ejendommen ligger 700 meter fra Stengården Station, der har direkte forbindelse til København, og der er desuden gåafstand til både indkøbsmuligheder, daginstitutioner og flere attraktive skoler. Derudover kan man på bare 10 minutter cykle til centrum af Kongens Lyngby. En virkelig velindrettet bolig med masser af lys og en dejlig have. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Alexander Puggaard Sørensen

Salg & Vurdering

Direkte: 8844 6033   |   Mobil: 2090 0975
aps@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.