TILBAGE

Langebakken 1, Rungsted Kyst

7 rum

265 m2

16.900.000

MODERNE UDSIGTSVILLA MED POOL

Med andel i privat strand og badebro

Denne lyse og ekstremt velindrettede villa byder på en fortrinlig placering med andel i privat badestrand og tæt på Rungsteds hyggelige byliv. Her bor man i fredelige og ugenerte rammer, og med andel i strandgrund og badebro er der ikke langt fra tanke til dukkert. Villaen er opført i 1973, men har i 2019, gennemgået en større renovering. Der er brugt materialer af højeste kvalitet, så ejendommen fremstår i flot og indflytningsklar stand med alle moderne bekvemmeligheder og en helt fantastisk atmosfære – blandt andet takket være et ganske eminent lysindfald. Ud over bl.a. gulvvarme i hele huset, under de smukke, nyanlagte sildebens-parketgulve, er der er tænkt i energieffektive løsninger, hvor solcelleanlægget og varmepumpen sikrer, at driftsomkostningerne holdes nede, samtidig med at du som ejer, kan følge det hele fra telefonen. Med til huset hører også en rummelig carport med ladestation til elbilen, en opvarmet pool og en helt fantastisk have, der udgør en dejlig, grøn oase, hvor I kan nyde solen i ugenerte omgivelser.

Når man træder indenfor, mødes man af en lys og rummelig entré, der leder videre ind i det store, lyse køkkenalrum, der er selve husets hjerte. Her får familielivet optimale betingelser for at udfolde sig. Køkkenet er stilrent indrettet med elementer og hvidevarer af højeste kvalitet, og de klassiske, lyse parketgulve sikrer sammen med det gennemgående lysindfald en skøn atmosfære i rummet. I alrummet er der masser af plads til selv et stort spisebord, så her kan I roligt dække op til fest, og i de lyse måneder er det oplagt at slå dørene til side, så der bliver fri adgang til det hyggelige, sydvendte terrassemiljø, der venter lige på den anden side af vinduesglasset. Stueetagen afrundes af et eksklusivt badeværelse med brus og tilhørende sauna, tre flotte værelser og et gæstetoilet, mens førstesalen imponerer med en fantastisk smuk og meget hyggelig opholdsstue med masser af ovenlysvinduer, samme smukke parketgulve som i underetagen samt udgang til en stor, overdækket altan, der følger huset på tre sider, så I kan følge solen fra morgen til aften. På altanen er der masser af plads til både borde, stole og solsenge, og her kan I fra første parket nyde synet af Øresunds brusende bølger. Fra stuen er der adgang til det rummelige forældresoveværelse med tilhørende badeværelse med bruseniche i glas og jacuzzi. Endelig bliver I også forkælet med en flot indrettet kælder, der giver plads til vaskerum og to disponible rum, der kan indrettes som kontor, træningsrum eller hvad man ellers kunne ønske sig.

På adressen befinder man sig i et roligt kvarter, som er nær alt, hvad en børnefamilie kan drømme om. Der er få hundrede meter til det private strandstykke med badebro ud i Øresund, og samtidig er der kort afstand til bymidten, hvor de mange caféer, restauranter og indkøbsmuligheder venter. Byen byder på flere gode skoler og daginstitutioner, og I har bare en kort cykeltur til det unikke, maritime miljø ved Rungsted Havn.

Alt i alt en pragtfuld ejendom for den kræsne køber. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christian Brandt-Müller

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6007   |   Mobil: 2320 9888
cbm@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.