TILBAGE

Liljevej 28, Gentofte

5 rum

167 m2

Solgt

Velindrettet bolig i Gentoftes attraktive blomsterkvarter

Det er med stor glæde, vi inviterer indenfor i denne fine ejendom som er beliggende i det eftertragtede blomsterkvarter. Her kommer i til at bo i den ene halvdel, af et velholdt dobbelthus beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser og samtidig tæt på alt det, I har brug for i det daglige.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1902, men er løbende renoveret og vedligeholdt, så det står i pæn og velholdt stand med en gennemtænkt planløsning, der giver jer fuldt udbytte af de 167 boligkvadratmeter. Udenfor venter en dejlig, overskuelig have med masser af sol, der især kan nydes på den store, velanlagte træterrasse, der er orienteret mod syd.

I bydes velkommen til af en lys og indbydende entré, der giver adgang til en dejlig, stor stue med karnap og smukke, klassiske parketgulve, der fortsætter ind i den elegante spisestue. Gulvene, den gavmilde loftshøjde og de store, velplacerede vinduer sikrer en skøn stemning i de to stuer, og i de kolde måneder er der mulighed for at tænde op i den hyggelige brændeovn, der er placeret i opholdsstuen. Køkkenet er hyggeligt indrettet med masser af skabsplads, hvide elementer og en mindre spiseplads.
Stueetagen afrundes af et gæstetoilet og en praktisk baggang med trappe til kælder og første sal samt udgang til havens charmerende terrassemiljø.

På første sal finder I et dejligt soveværelse med udgang til morgenaltan, et badeværelse med bruseniche, dobbelt håndvask og badekar samt to gode og regulære værelser. Endelig får I to disponible rum i kælderen, hvor der er plads til både vaskefaciliteter og opbevaring.

Kvarteret er roligt og familievenligt, men samtidig bor I tæt byens mange tilbud og muligheder. Der er mindre end en kilometer til både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, og i bymidten venter et rigt udvalg af specialbutikker, spisesteder og kulturelle tilbud. Ydermere er der nem og hurtig adgang til både motorvej og offentlig transport, ligesom der bare er fem minutters gang til de smukke arealer omkring Gentofte Sø.

En charmerende og velindrettet bolig, I ikke vil gå glip af. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.