TILBAGE

Kragevej 8, Hørsholm

6 rum

217 m2

Solgt

MIDT I FUGLE- KVARTERET

I det attraktive og fredelige fuglekvarter finder man denne spændende villa, der byder på ikke mindre end 277 indflytningsklare etagemeter fordelt på to etager. Huset er opført i 1968 og gennemgik i 2009 en omfattende renovering, hvor alt fra kloakrør til tag blev skiftet. Renoveringen blev gennemført med stor respekt for husets mange kvaliteter og arkitektens oprindelige intentioner, og overalt blev der valgt materialer af bedste kvalitet, så huset nu fremstår i flot og indbydende stand med energirigtige vinduer i mahogni og nyere gasfyr.

De mange etagemeter fordelt på en lys og rummelig stueetage og en flot, udgravet kælder, der imponerer med en god loftshøjde og et flot lysindfald. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entré med trappe til overetagen og adgang til et rummeligt værelse, et toilet, et praktisk vaskerum, et mindre fyrrum og et disponibelt rum/gildesal på ca. 44 kvm. der alle har gulvvarme - ligesom resten af huset - og som nemt kan indrettes som kontor, gæsteværelse, træningsrum eller noget helt fjerde. Følger man trappen til den øverste etage, finder man en stor, lys stue med smukke trægulve, synlige bjælker og en charmerende indbygget pejs, der spreder både varme og hygge i de kolde måneder. Få skridt fra opholdsstuen ligger det stilrene køkken med lyse elementer og bordplader i massivt træ. Det lyse klinkegulv passer perfekt ind i stilen, og det går igen i den elegante spisestue, der desuden er udstyret med to dobbeltdøre i mahogni, der kan åbnes op ud mod den store, sydvendte terrasse, der indgår som en integreret del af boligen i sommerhalvåret. Fra spisestuen er der adgang til et dejligt soveværelse med skabsvæg og tilhørende badeværelse med brus og derudover byder huset på endnu to gode værelser, der ligeledes har hvert deres badeværelse tilknyttet.

Udenfor venter en dejlig have med pool, et hyggeligt amfibie bålsted, hvor man kan grille snobrød, pølser og skumfiduser over flammerne, og et skønt gårdmiljø, hvor solen og de fredelige omgivelser kan nydes i fulde drag. Villaen er tegnet til børnefamilien, og børnene har også rigtig gode kår i Hørsholm, der blandt andet kan prale af landets bedste skoler - både når det kommer til trivsel og faglighed. Dertil kommer flere velrenommerede daginstitutioner, et væld af spændende forretninger og et af Nordsjællands mest populære supermarkeder. Endelig er der ikke langt til det maritime miljø ved Rungsted Havn, der lokker med hyggelige caféer og gode restauranter. En flot indrettet villa, der bestemt er et besøg værd.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.