TILBAGE

Græsager 207, Kokkedal

5 rum

147 m2

Solgt

I BØRNEVENLIGT KVARTER

Hvis I leder efter en skøn villa beliggende i fredelige og børnevenlige omgivelser i gå og cykelafstand fra skole, kystbanestation, institutioner, så er Græsager 207 det helt rigtige valg. Her får I en virkelig veldisponeret bolig med en attraktiv beliggenhed og en dejlig, sydvendt have, hvor sommeren kan nydes i ro og mag. Huset er opført i 1973 og ligger godt placeret på en 702 kvadratmeter stor grund, der også giver plads til en nydelig forhave, en solbeskinnet baghave med et stort, delvist overdækket terrassemiljø og en rummelig carport med tilhørende skur.

Indenfor venter 147 godt udnyttede kvadratmeter, og huset imponerer med en moderne og familievenlig planløsning, med store, lyse opholdsrum, et lækkert soveværelse med tilhørende walk in closet samt en separat børneafdeling bestående af to dejlige værelser, der begge er af god og anvendelig størrelse. Villaen er løbende moderniseret, så man bliver præsenteret for en lys og indbydende bolig med pæne trægulve, solcelleanlæg og et flot lysindfald, men der er bestemt også mulighed for, at køber kan sætte sit eget præg på indretningen. Jakken hænger man fra sig i den nydelige entré, der leder videre ind i en charmerende opholdsstue med indbygget pejs, store sydvendte vinduespartier og mulighed for at åbne op ud mod den skønneste, overdækkede terrasse, der er orienteret mod syd, så der er masser af sol fra morgen til aften. En skydedør adskiller opholdsstuen fra en pæn spisestue, hvorfra der er adgang til et hyggeligt spisekøkken. Soveværelset med tilhørende walk in closet er sammen med det store badeværelse med bruseniche og tilhørende sauna placeret i den ene ende af huset, mens de to øvrige værelser samt det lidt mindre badeværelse med kar er placeret i den anden. Her finder man desuden en mindre mellemgang med udgang til carporten.

Haven er anlagt, så den er både nem at holde og pæn at se på. Der er masser af plads på terrassen, så både familie og venner kan inviteres til hyggelige sammenkomster, mens børnene kan boltre sig på plænen. Har de brug for mere plads at udfolde sig på, byder området på gode legepladser og sikre stisystemer, der fører både store og små trygt til skole, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikker. En virkelig velindrettet bolig med masser af lys og en dejlig have. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.