TILBAGE

Hammersvej 8, Fredensborg

4 rum

118 m2

Solgt

CHARME- RENDE VILLA

Tænk at bo i fredelige, grønne omgivelser og samtidig helt tæt på alt det, der gør hverdagen nemmere? Netop den unikke beliggenhed gør denne charmerende og meget velholdte villa til noget ganske særligt. Her får man nemlig ikke bare en lys og velindrettet bolig fyldt med smukke detaljer, man får også en særdeles attraktiv beliggenhed med kort afstand og sikre stisystemer til skoler, institutioner, sportsfaciliteter, indkøb og offentlig transport, og ydermere er hele herligheden placeret i gå og cykelafstand fra Fredensborg Slot, Slotsparken, Esrum Sø og Fredensborg Golfbane.

Huset er opført i 1932 og er løbende renoveret og vedligeholdt med stor respekt for den oprindelige charme og stil. Det er omgivet af en stor, skøn have med gammel beplantning, overdækket terrasse med en klatrende vin og en hyggelig lille gårdhave. Indenfor forenes de oprindelige detaljer med moderne løsninger på forbilledlig vis. Dagslyset strømmer ind af de sprossede vinduer, og de flotte plankegulve, de gamle fyldningsdøre og en hyggelig brændeovn er med til at skabe en skøn atmosfære i hjemmet. De 118 kvadratmeter bolig fordeler sig på to etager, hvor stueetagen først og fremmest består af et flot opholdsmiljø, hvor den rummelige spisestue er placeret i åben forbindelse med et lækkert snedkerkøkken fra Koch køkken med elementer i røget eg. Dertil kommer to smukke stuer en suite, der begge imponerer med lyse plankegulve og et flot lysindfald. To døre adskiller stuerne, og dermed er det også muligt at omdanne den ene stue til soveværelse, hvis det ønskes. Endelig er der også et badeværelse med kar og et smukt og meget unikt vindue. Første sal byder på en stor repos med skabsvæg samt to værelser, mens kælderen rummer de mere praktiske rum såsom bryggerset og et disponibelt rum, der kan bruges til opbevaring og meget andet.

Med i pakken hører desuden også en carport og et praktisk udhus. En virkelig velbeliggende ejendom, der bør opleves! Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.